Integratie Specialist

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
30-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
841
Status
Gesloten
Referentie
20118376

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118376 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Integratie Specialist.

Profiel organisatie

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het leveren van een toekomstvaste, betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur (netwerk, datacenters, werkplekken, technisch applicatiebeheer en telefonie) voor de gemeente Amsterdam. Daarmee vormt de ICT-infrastructuur een stabiele basis voor de gemeentelijke informatievoorziening en waar nodig die van haar ketenpartners waarlangs producten en diensten worden geleverd aan burgers, bedrijfsleven en publieke
organisaties.
De afdeling ICT maakt waar mogelijk gebruik van de expertise en innovatiekracht van de markt en zal daarvoor de transformatie maken van een puur uitvoerende naar een regieorganisatie voor de ICT-infrastructuur.

Profiel afdeling

De functie is ondergebracht bij Team Technisch Applicatiebeheer Competence Center. (TAB CC) beheert de applicaties en de infrastructurele componenten die specifiek voor de applicaties nodig zijn, zoals de Oracle of SQL-server databases en de frameworks.
Het onderdeel ICT Operations (OPS), waar TAB CC onder valt, is verantwoordelijk voor de dagelijkse levering en het beheer van ICT producten en diensten, binnen budget, conform de afgesproken prestatienormen. ‘OPS’ zorgt op efficiënte wijze voor een betrouwbare en stabiele ICT Infrastructuur, nodig voor een goed functionerende gemeentelijke organisatie.
De werkzaamheden bestaan uit het operationeel houden van applicaties in de test-, acceptatie- en productieomgeving. We lossen incidenten op, beantwoorden vragen en bewaken de performance van de applicaties. Wij voeren ook wijzigingen uit voor de applicaties op die omgevingen en draaien batch-jobs (dat zijn meerdere mutaties die in één keer worden uitgevoerd).
TAB fungeert ook als regisseur namens Operations voor de wijzigingen die functioneel beheerders aanvragen. Wij stellen de impactanalyses op en zorgen dat de andere disciplines binnen Operations betrokken worden bij die wijzigingen. Dit doen wij nu voor de afnemers van Dienst ICT. We beheren ongeveer 250 applicaties.

Profiel opdracht

De Integratie Specialist is verantwoordelijk voor het ontwerpen en beschrijven van het technisch ontwerp voor diverse applicatie integratievraagstukken.
Hij/zij bepaalt in hoge mate de mate van standaardisatie en flexibiliteit in de complexe Amsterdamse applicatie omgeving en beschikt over de benodigde kennis van koppelingen.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit

 • Opstellen en beoordelen van technisch ontwerpen

 • Draagt bij aan beheersbaarheid en onderhoudbaarheid van de omgevingen

 • Adviseert ten aanzien van de kwaliteit van de dienstverlening en doet voorstellen ter verbetering

Deze medewerker rapporteert aan de teamleider TAB. Maandelijks worden resultaatafspraken gemaakt met de medewerker over de voortgang van de werkzaamheden, de overdracht van kennis aan interne medewerkers en de overdracht van werkzaamheden in geval van aankomend vertrek.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U hebt in de afgelopen 5 jaar meer dan 3 jaar relevante werkervaring opgedaan als integratie specialist.

 3. U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met 'Inzet van de Oracle stack als Enterprise middleware'.

 4. U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met 'integratie tussen de Oracle en de Microsoft stack'.

Functie wensen

 1. U hebt minimaal 5 jaar ervaring met Producten en Diensten standaardisatie in een complexe applicatie omgeving.

 2. U hebt minimaal 3 jaar ervaring met de inrichting van extern gehoste omgevingen.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

04-01-2016

Duur

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

maximaal € 80

Sluitingsdatum

04-01-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten