Integraal projectmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
30-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
927
Status
Gesloten
Referentie
IGB55514624

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectmanager met ervaring met infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving (opdrachtgeverszijde).

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het Ingenieursbureau. Het ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering.

Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Het ingenieursbureau werkt aan projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en inrichting van de openbare ruimte, van planvorming tot uitvoering.

U bent werkzaam voor de afdeling Projectmanagent Stad en Regio van het Ingenieursbureau. Deze afdeling doet het projectmanagement van de planfase tot en met de realisatie van infrastructurele (GWW) projecten in Amsterdam met projectteams die werken volgens het IPM-model en rapporteren aan een ambtelijk opdrachtgever.

U stuurt integraal aan op de bepaling van het project renovatie Vijzelgrachtbruggen. Het gaat hierbij om het neerzetten van een heldere scope van dit project, inclusief bestuurlijke besluitvorming hieromtrent. De functie wordt gekenmerkt door een zeer complexe omgeving (bouwen boven Noord-Zuidlijn, afstemming op project Rode Loper, historisch momentale omgeving). Dit tekent tevens de politieke gevoeligheid van dit project. In de rol van IPM-er bent u eindverantwoordelijk projectmanager.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het verder vormgeven en aansturen van de projectorganisatie en omgeving ten einde de scope van het project te bepalen en bestuurlijk vast te leggen (Plan en besluitvormingsproces fase 1+2).

 • U stemt af met een sparringpartner voor de ambtelijk opdrachtgever.

 • U bent het boegbeeld voor het project richting interne en externe stakeholders.

Eisen

 • U beschikt over hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt minimaal 10 jaar ervaring in het projectmanagement van (infrastructurele) projecten in een complexe stedelijke omgeving (vanuit overheid, dus aan opdrachtgeverzijde), die zich kenmerkt door 'stevige' interne en externe stakeholders.

 • U hebt minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager in de aansturing van een multidisciplinair team van, in essentie, een technische opgave die zich in een verkennings- en definitiefase bevindt.

 • U hebt ervaring met het inrichten en leiden van stevige participatieprocessen over complexe technische werken in een krachtig maatschappelijk veld.

 • U hebt ervaring als projectmanager met Amsterdamse projecten.

 • U hebt ervaring als projectmanager met het renoveren van bruggen in een binnenstad.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per maart parttime beschikbaar voor gemiddeld 19 uur per week voor de periode tot eind april 2016. De functie is fulltime beschikbaar voor 36 uur vanaf mei 2016 tot en met eind februari 2017. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 11 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten