Projectleider Digi- OM (o.a. digitaal uitwisselen in de strafrechtketen)

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
30-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag/ Utrecht
Reacties
2
Bekeken
420
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor de reacties. Met de kandidaten die wij hebben voorgesteld bij onze opdrachtgever hebben wij inmiddels persoonlijk contact gehad.

Indien er geen persoonlijk contact heeft plaats gevonden kunt u dit bericht als afwijzing beschouwen.


Omschrijving

Voor het openbaar ministerie (standplaats Den Haag/ Utrecht zijn wij op zoek naar een Projectleider Digi- OM (o.a. digitaal uitwisselen in de strafrechtketen). Het betreft een opdracht voor 36 uur p.w. tot 1 Januari 2017.

Het programma Digi-OM is op zoek naar een projectleider die leiding geeft aan meerdere (deel)projecten die een bijdrage leveren aan de inrichting en versterking van de digitale werkomgeving van het OM.

Korte historie van de situatie
Het programma Digi-OM heeft behoefte aan een ervaren projectleider met kennis van ICT-projecten en een ruime ervaring in de strafrechtketen.

Let op: de combinatie IT projectmanagement en ervaring binnen strafrecht is wat deze opdracht heel specifiek maakt! We zijn alleen op zoek naar kandidaten die ervaring op beide gebieden hebben!

Positie en omgeving

De functie valt formeel onder het programma Digi-OM. De projectleider geeft leiding aan meerdere (deel)projecten die een bijdrage leveren aan de inrichting en versterking van de digitale werkomgeving van het OM en legt daarbij verantwoording af aan het programmamanagement.

Doel van de functie

 • Leiding geven aan één of meer tijdelijke samenwerkingsverbanden (projectteam) van verschillende disciplines inclusief externe leveranciers.

 • Optreden als vertegenwoordiger van het OM bij een proef met het Digitaal uitwisselen in de strafrechtketen via het CDD van multimediastukken, gedigitaliseerde stukken en digital born stukken voorzien van een digitale handtekening.

 • Als projectleider toetsen of de in de keten gekozen oplossingen binnen het OM gewenst, haalbaar en realistisch zijn.

Vereisten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op basis van een afgeronde opleiding.

 • Gedegen inzicht in het werkveld van de OM (let op: de combinatie IT projectmanagement en ervaring binnen strafrecht is wat deze opdracht heel specifiek maakt! We zijn alleen op zoek naar kandidaten die ervaring op beide gebieden hebben!)

 • Ervaring met het werken in een politiek/bestuurlijke omgeving

 • aantoonbare praktijkkennis van werkwijzen in de eerste lijn waaronder kennis van GPS, interactie van GPS met andere systemen en interactie met ketenpartners

 • Meerdere jaren kennis en ervaring met projectmatig werken (binnen de overheid)

 • Affiniteit met ICT projecten is een pré

 • Kennis van Prince 2 is een pré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-12-2015 17:17
  Plaats
  Berkel en Rodenrijs

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-12-2015 17:42
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten