Afdelingshoofd

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
31-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Heerde
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
BCTR356

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie inhoud
De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Bedrijfsadvisering- en ondersteuning, Financiën en Informatie en communicatie. Elk team heeft een coördinator die de dagelijkse werkzaamheden coördineert. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 medewerkers. Naast de verantwoordelijkheid voor de going concern zaken van de afdeling ligt het accent op een drietal onderwerpen. In de eerste plaats ben je gesprekspartner bij de verzelfstandiging van de gezamenlijke Dienst van de gemeenten Heerde, Hattem en Oldebroek. Het is de bedoeling dat deze dienst in 2016 als zelfstandig rechtspersoon gaat opereren. Als tweede word je verantwoordelijk voor de implementatie van het communicatiebeleidsplan. Als laatste lever je een actieve bijdrage als MT – lid in het organisatie ontwikkeltraject.

Kandidaatomschrijving
Competenties
Je bent gewend om vanuit mogelijkheden te denken en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent een stevige persoonlijkheid die resultaatgericht denkt, werkt en besluiten durft te nemen. Je beschikt verder over voldoende bestuurlijke- en politieke sensitiviteit. Tot slot vinden we het belangrijk dat je een teamplayer bent.

Functie eisen
Je beschikt minimaal over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (HBO diploma). Tenslotte heb je ruime ervaring in een leidinggevende functie in de afgelopen drie jaar, bij voorkeur in een politieke omgeving.

Eisen
Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Werkervaring
Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende functie, opgedaan in de afgelopen 5 jaar . Referentie vereist
Beschikbaarheid
Op woensdagochtend beschikbaar zijn, in verband met de MT-vergadering

Aanvang opdracht

1-2-2016

Voltooiing opdracht

31-12-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Uren

24 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten