Sharepoint ontwikkelaar

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
31-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Noord-Holland
Reacties
4
Bekeken
857
Status
Gesloten
Referentie
spbs

Afrondingstoelichting

Beste specialisten,

We hebben inmiddels voldoende reacties ontvangen en de klant heeft zijn keuze gemaakt voor een ontwikkelaar.
Bedankt voor de animo!

Vriendelijke groet,
Sophie Boshuizen
CF


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Beste SharePoint specialisten,

Voor een wereldwijd ondernemende organisatie (prachtnaam voor op het CV) ben ik op dit moment op zoek naar een SharePoint developer die een leidende rol op zich wil nemen t.a.v. een internationaal ontwikkelteam.

Het project betreft een migratie van IBM Notes naar SharePoint Online. De klant heeft momenteel in meerdere landen te maken met IBM Notes Legacy applicaties en wil daar graag vanaf. Het wordt een wereldwijd migratietraject, echter, het eerste land waar mee gestart wordt is Frankrijk. Om deze reden zal een deel van de functie uitgevoerd worden in Parijs. Vooral de eerste weken zal dit van toepassing zijn. De overige werkzaamheden worden op locatie in Noord Holland (omgeving Volendam)uitgevoerd. De opdrachtgever is flexibel op het gebied van thuis werken, dus enkele dagen vanuit huis is ook geen probleem.

Als onderdeel van dit project wordt een Notes naar SharePoint migratie fabriek opgezet waarbij gebruik wordt gemaakt van een migratie tool die niet alleen data, maar ook de applicatie structuur, logica etc. kan omzetten naar XML en SharePoint (Online). De output van deze tool vereiste echter, afhankelijk van de complexiteit meer of minder, remedial werk dat zal worden uitgevoerd door het team in India.

De kandidaat die ik zoek is een SharePoint Developer met kennis van IBM Notes die vanuit een QA rol het werk dat wordt opgeleverd door het development team in India kan controleren en verbeteren en dit team ook (virtueel) technisch inhoudelijk kan aansturen. Daarnaast is deze persoon op technisch gebied de brug tussen het development team in India en de klant. Hierbij ondersteun je de Project Manager.

Skills en Competenties

Ruime ervaring met SharePoint
SharePoint Online
IBM Notes
SharePoint Designer en/of Visual Studio
C#
JQuery
CSS

Pre

PowerShell
Office 365
Windows Azure ervaring

Natuurlijk zijn de standaard competenties op het gebied van communicatie, werken in een team, analytisch vermogen etc. ook van belang.

Uren en Duur: 32 uur per week (meer of minder bespreekbaar), vermoedelijke start begin januari voor in eerste instantie 3 maanden.

Locatie: De werk locatie is flexibel; zal gedeeltelijk bij de klant op kantoor zijn (Omgeving Volendam), kan thuis of op eigen kantoor zijn, maar zeker ook (vooral in het begin) een aantal keren bij de klant in Parijs.

Ik vertel graag meer over deze uitdagende functie! Ben/kom je beschikbaar en wil je meer weten? Ik ben goed bereikbaar per mail/telefoon. Graag ontvang ik je CV in word format, een korte motivatie, een indicatie van je uurtarief en je beschikbaarheid voor de komende tijd.

Alvast hartelijk bedankt!

Vriendelijke groeten,
Sophie Boshuizen CF

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  03-01-2016 12:13
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-01-2016 09:18
  Plaats
  Skopje

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-01-2016 11:46
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-01-2016 14:32
  Plaats
  Goirle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten