Crewster (speelfilm) met energie

Opdrachtgever
A-MoreProductions
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
< 250 euro
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
245
Status
Gesloten
Referentie
Crewster met energie

Omschrijving

Gezocht

Crew member(s)

Producent

A-More Productions

Regie

Anil Wagemans

Locatie

Haarlem

Productie

1 - 28 februari (optioneel: 1 - 15 maart)

Draaidagen

21 in totaal

Crewster met energie
Wij zoeken een gedreven zelfstandige crewmember die zijn of haar set-skills en draaiervaring gaat inzetten voor deze low-budget speelfilm: een trendy action comedy voor twintigers die zich grotendeels afspeelt in de bruisende Haarlemse binnenstad.

Het verhaal gaat over een groep mensen die op hun eigenwijze manier een plek in de wereld willen veroveren terwijl "niets is wat het lijkt”: bekend als de selfie-cultuur waarbij het imago van jezelf en dat van anderen centraal staat in alles wat je doet, of probeert te bereiken….

Beloning
Onkostenvergoeding... én bij succes: participatie in zowel producentenopbrengst als winst. De echte beloning is natuurlijk dat teamleden zich onderscheiden in een ontspannen professionele sfeer met prettige omgangsnormen, maar bovenal: liefde voor film.

De kerngedachte van Label Me = co-creatie & co-promotie. De laatste vier weken pre-productie is integraal een lokale marketingcampagne met als spil: oud & nieuw ondernemerschap van jonge creatieven in een oude binnenstad en gevestigde orde die inspirerende concepten omarmt.

Synopsis
LABEL ME volgt een drietal verhaallijnen over het doorbreken van stereotypes en het overwinnen van problemen. Deze verhalen worden met elkaar verbonden door één centraal figuur: een MODE ICOON die in opspraak raakt door vermeende betrokkenheid bij drugshandel, en daardoor grote media aandacht krijgt vanwege zijn lopende rechtszaak.

Regisseur & cast bestaat grotendeels uit jong aanstormend talent. De crew is samengesteld uit vooral ervaren professionals die hun vak verstaan. Aangevuld met gemotiveerde jongeren uit de regio voor een gevarieerd productieteam waardoor Label Me dicht bij de doelgroep staat.

Functieomschrijving
Verricht ondersteunende, setproductionele en opnametechnische werkzaamheden om de filmregistratie (mede) te realiseren. Als crewster ben je onlosmakelijk onderdeel van de filmploeg, verantwoordelijk voor een duidelijk afgebakend deel binnen één van de departments (production, location, continuity, camera, light, grip, art, set, props, SFX, costume, hair & makeup, stunts, sound, animation).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten