Senior Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
04-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
613
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor één van onze eindklanten zijn we op zoek naar een Senior Applicatiebeheerder.

T.b.v. het overdragen van applicatiebeheerkennis op het gebied van het SMF-verbeterplan zijn wij op zoek naar een senior appllicatiebeheerder die zijn kennis eem half jaar lang gaat overdragen naar het bestaande applicatiebeheerteam

Applicatiebeheerder

Applicatiebeheer draagt zorg voor het in stand houden van de (geautomatiseerde) informatievoorziening in opdracht van de (systeem)eigenaar of van haar gemandateerde vertegenwoordiger.
De senior Applicatiebeheerder is belast met de afhandeling van complexe vraagstukken, en ondersteund de medior en coacht de junior Applicatiebeheerder bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Taken

Opleiden en overdragen van kennis aan het zittende team applicatie beheerders op het gebied van
o Perceptive proces Manager, Oracle 11G, AIZ, Linux, OAM, en Kerberos authenticatie.
o Complexe datta migratie trajecten op het gebied van Oracle een PPM.
o Client packaging processen OBV App-V.
o Inrichting van SSO met behulp van OAM.Inrichting autorisatie en authenticatie d.m.v. Active Directory

Ideale Kandidaat

De ideale kandidaat werkt al jaren in de techniek en omgevingen zoals hierboven genoemd. Kan zijn kennis goed overdragen, samenwerken en snel schakelen tussen verschillende vakgebieden en systemen.
Daarnaast verwachten wij een zelfstandig opererend persoon die goed de relatie weet te leggen tussen de verschillende domeinen en communicatief vaardig is. De ideale kandidaat blijft onder hoge werkdruk excelleren.

Aanvullende eisen en referentie voor de opdracht en aanbieding
Naast de ervarings- en competentie eisen die gesteld zijn binnen deze specifieke opdracht en het functieprofiel, kent deze specifieke opdracht een aantal aanvullende eisen, te weten:

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Applicatie beheerder en in het bijzonder met complexe data migratietrajecten op het gebied van Oracle en PPM in de afgelopen 5 jaar.

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met client packaging processen obv App-V in de afgelopen 5 jaar.

  • Minimaal 2 aantoonbare opdracht met de inrichting van SSO met behulp van OAM in de afgelopen 2 jaar.

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met volgende softwarepakketen Perceptive Proces Manager en Oracle 11G in de afgelopen 5 jaar.

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met AIX, Linux, OAM, Kerberos authenticatie in de afgelopen 5 jaar.

  • Minimaal 2 aantoonbare opdracht met de inrichting autorisatie en authenticatie dmv Active Directory in de afgelopen 2 jaar.

Bijzonderheden
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt verwacht dat voor woon-werkverkeer en eventuele dienstreizen gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer.
“Onze eindklant voert hierin een actief beleid ten aanzien van duurzaamheid en streeft naar een verminderde CO2-uitstoot. Kandidaten die gebruik maken van openbaarvervoer genieten de voorkeur.”

Locatie

Amsterdam

Uren

40

Startdatum

18-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Deadline

06-01-2016 16:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten