Teammanager ICT Senior

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
04-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
387
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Teammanager ICT Senior

Functieomschrijving
De afdeling Infrastructure & Operations is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de ICT infrastructuur van eindklant en daarmee voor de 24/7 continuïteit van de bedrijfsvoering. Samen met de andere 3 sectiehoofden en het afdelingshoofd vorm je het managementteam van de afdeling.

Je beschikt over brede ICT-kennis en je hebt managementervaring opgedaan in een ICT-omgeving. Deze kwaliteiten ga je inzetten om de sectie Netwerk, databases en middleware (14,5 fte + ongeveer 6 externen) aan te sturen binnen de afdeling Infrastructure & operations van de divisie ICT van eindklant. De komende periode worden veel ontwikkelingen verwacht in de infrastructuur op het gebied van cloud technologie en converged infrastructure.

Je bent verantwoordelijk voor

 • De dagelijkse leiding over circa 20 specialisten

 • Je helpt jouw medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en voert de HR gesprekken met de specialisten van jouw sectie

 • Je bent als opdrachtgever verantwoordelijk voor projecten die zich afspelen binnen jouw aandachtsgebied

 • Je stuurt de leveranciers aan die eindklant heeft voor het netwerk, databases en de middleware

Functie-eisen
Je beschikt over een goede oordeelsvorming, je stuurt op resultaat en gedrag en je hebt een stevige persoonlijkheid die je effectief kunt inzetten. Kwaliteit is voor jou belangrijk, als leider ben je coachend, innovatief en teamgericht; samenwerking en synergie zijn daarbij sleutelwoorden. Je bent alert op ontwikkelingen in de externe en interne omgeving en in staat deze op daadkrachtige wijze te vertalen naar een visie, beleidsvraagstukken, operationele doelstellingen en alternatieven ter voorbereiding op besluitvorming.

Je beschikt over

 • Academisch werk-en denkniveau

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in de ICT sector waarin je bent doorgegroeid naar managementniveau

 • Minimaal 3 jaar managementervaring bij voorkeur opgedaan in de ICT-kolom van een complexe professionele organisatie binnen de financiële dienstverlening of IT service provider.

 • Een goed conceptueel, beleids- en bedrijfsmatig inzicht.

 • Ervaring met en kennis van Enterprise Netwerk services en Netwerk producten, zoals Cisco of Ciena is gewenst.

 • Ervaring met en kennis van Enterprise Database en Middleware producten, zoals bijv. SQLserver, Biztalk of MQ series is gewenst.

 • Ervaring in een procesmatige werkomgeving, zoals bijv. ISO20000, PMBOK of Lean Six Sigma.

Afdelingsprofiel
De divisie ICT bestaat uit ongeveer 190 fte is ingericht als een internal service company. Het medewerkersbestand bestaat voornamelijk uit specialisten op het gebied van ICT, van MBO tot en met WO niveau en van alle leeftijden. Als sectiehoofd rapporteer je rechtstreeks aan het afdelingshoofd Infrastructure & Operations.

De sectie Netwerk, databases en middleware is verantwoordelijk voor het neerzetten en draaiend houden van het netwerk, de databases en middleware binnen eindklant. Voor de kritieke systemen betekent dit zorgen voor 24/7 beschikbaarheid.

Locatie

Amsterdam

Uren

36

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-04-2016

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-01-2016 11:36
  Plaats
  VOORSCHOTEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten