Informatie Analyst OBIEE

Opdrachtgever
Arrows Group
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
176
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een directe eindklant in in de Telecom sector in Den Haag ben ik op zoek naar een Informatie Analyst. Iemand die ervaring heeft met OBIEE (Oracle Business Intelligence Enterprise Edition).

Je zal te komen werken op de sales afdeling. Ze zijn een stap aan met maken om vanuit excel/excess rapportages over te gaan naar rapportages op basis van OBIEE.

Het team werkt van origine aan excel/excess en zijn de laatste 3 kwart jaar bezig met een overstap naar OBIEE d.m.v. het maken van testboards en rapporten.

Ze willen het process goed overbrengen naar de mensen in het team en naar de eindgebruikers.

Ze hebben een ervaren OBIEE rapportage bouwer nodig die weet hoe hij testboards en rapporten maakt. Je moet aan de ene kant de werknemers helpen dit process aan te leren en aan de andere kant productie opleveren door allerlei bestaande rapportages in excel over te zetten naar OBIEE.

Je zal dus zowel productie moeten kunnen leveren als ze wens van de eindklant vertalen naar het technisch team. Zie jij jezelf terug in deze functie en ben je binnenkort beschikbaar? Neem dan contact op met Lianne de Vries van Arrows Group.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-01-2016 17:26
    Plaats
    Hoorn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten