Functioneel Beheerder

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
354
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Functioneel Beheerder Assets Openbare Verlichting.

Start datum zsm
Einddatum 31 maart 2016.
Het aantal uren is 16 uur per week.
Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities.

Als afdeling beheren wij verschillende assets voor de gemeente Amsterdam. De Functioneel Beheerder Assets Openbare Verlichting draagt niet alleen bij aan het in standhouden van onze huidige openbare verlichting, maar speelt ook een rol als projectleider en operationeel beheerder van het assetmanagementsysteem openbare verlichting (bijvoorbeeld Techview), Verkeersbeheersysteem voor verkeerslichten (VBS) en het licht schakelsysteem (LMS). Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van nieuwe releases en goede gebruikersondersteuning. Tevens wordt de kwaliteit van de data en benodigde ICT-infrastructuur bewaakt.

Het verzorgen van het dagelijks functioneel beheer van applicaties die de openbare verlichting van de gemeente Amsterdam ondersteunen en de meldingen verwerken die daarover dagelijks binnenkomen. Het ondersteunen van de gebruikers van de software en het bewaken van de beheerketen, daarbij afstemmen met andere functioneel beheerders (binnen assetmanagement).

Werkzaamheden

Je beheert het assetmanagementobjectbeheersysteem;
Je bewaakt de datakwaliteit in functionele zin;
Je verhelpt en/of coördineert het oplossen van storingen/incidenten. In het geval van een structureel karakter ben je in staat een wijzigingsverzoek op te stellen ter voorkoming van dezelfde storingen/incidenten;
Je vertaalt gebruikerseisen en wensen naar wijzigingsverzoeken en functionele ontwerpen;
Je coördineert en faciliteert de FAT (Factory Acceptance Test) en GAT (Gebruikers Acceptatie Test);
Je bent de functionele sparringpartner voor de technische ontwikkelaars van de systemen met als doel functionele ontwerpen gerealiseerd te krijgen;
Je signaleert ontwikkelingen en levert voorstellen tot verdere ontwikkeling en optimalisatie.

Functie eisen

Kandidaat beschikt minimaal over een HBO(+) werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of behaalde diploma's op het gebied van ICT.

De kandidaat heeft meer dan 5 jaar ervaring op het grensvlak ICT en gebruikerseisen en wensen. U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met BISL en TMAP.
De kandidaat heeft ervaring met assetmanagementsystemen ten behoeve van objecten in de openbare ruimte, bij voorkeur openbare verlichting.

De kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen/competenties

Je bent omgevingsbewust, stressbestendig, flexibel en goed in samenwerken. Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om nee te zeggen.
De kandidaat is bereid om buiten kantooruren deel te nemen aan wacht-/storingsdienst. Deelname aan deze wacht- en storingsdiensten, wordt ongeveer 1 keer per 3 maanden verwacht (schatting). Voor deze uren wordt een onregelmatigheidstoeslag verstrekt.

Functie wensen

Kandidaat heeft aantoonbare en voor deze opdracht relevante ervaring binnen een (middel)grote gemeente en bijbehorende complexiteit.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Contact Ormer ICT
Plony Baas / Elvira Lapré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten