Functioneel beheerder

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
8
Status
Gesloten
Referentie
BD20160104

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Het verzorgen van het dagelijks functioneel beheer van applicaties die de openbare verlichting van de klant ondersteunen en de meldingen verwerken die daarover dagelijks binnenkomen. Het ondersteunen van de gebruikers van de software en het bewaken van de beheerketen, daarbij afstemmen met andere functioneel beheerders (binnen assetmanagement).

Werkzaamheden

o Je beheert het assetmanagementobjectbeheersysteem;
o Je bewaakt de datakwaliteit in functionele zin;
o Je verhelpt en/of co├Ârdineert het oplossen van storingen/incidenten. In het geval van een structureel karakter ben je in staat een wijzigingsverzoek op te stellen ter voorkoming van dezelfde storingen/incidenten;
o Je vertaalt gebruikerseisen en wensen naar wijzigingsverzoeken en functionele ontwerpen;
o Je co├Ârdineert en faciliteert de FAT (Factory Acceptance Test) en GAT (Gebruikers Acceptatie Test);
o Je bent de functionele sparringpartner voor de technische ontwikkelaars van de systemen met als doel functionele ontwerpen gerealiseerd te krijgen;
o Je signaleert ontwikkelingen en levert voorstellen tot verdere ontwikkeling en optimalisatie.

Functie eisen
De kandidaat beschikt minimaal over een HBO(+) werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of behaalde diploma's op het gebied van ICT.
De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met BISL en TMAP
De kandidaat heeft ervaring met assetmanagementsystemen ten behoeve van objecten in de openbare ruimte, bij voorkeur openbare verlichting.
e kandidaat is bereid om buiten kantooruren deel te nemen aan wacht-/storingsdienst. Deelname aan deze wacht- en storingsdiensten, wordt ongeveer 1 keer per 3 maanden verwacht (schatting). Voor deze uren wordt een onregelmatigheidstoeslag verstrekt.

De kandidaat is -na gunning- zo spoedig als mogelijk beschikbaar tot en met 31 maart 2016. Het aantal uren is 16 uur per week. Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten