Adviseur werktuigbouw / elektrotechniek

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Vrouwenpolder
Reacties
0
Bekeken
134
Status
Gesloten
Referentie
IGB55879614

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een adviseur techniek werktuigbouw / elektrotechniek met ervaring binnen grootschalige natte infrastructurele projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor project onderhoud Oosterschelde Stormvloed Kering (PT-OSK).

Rijkswaterstaat PPO realiseert infrastructurele projecten tot 65 miljoen euro. Binnen PPO verzorgt het projectteam Onderhoud Oosterscheldekering de voorbereiding, uitvoering en nazorg van het vast en variabel onderhoud aan de Oosterscheldekering. Deze werkzaamheden worden op verzoek van de afdeling Samenwerking Landelijke Uitvoering SLU uitgevoerd.

Het projectteam Oosterscheldekering zoekt een inhoudelijk deskundige en zelfstandige technisch adviseur werktuigbouw of elektrotechniek. De technisch adviseur maakt onderdeel uit van de discipline technisch management, die onder de verantwoordelijkheid valt van de technisch manager. De werkzaamheden van het technisch team zijn multidisciplinair (E-W-C). De technisch manager vormt met de projectmanager en 3 andere clustermanagers het zogeheten kernteam van het PT-OSK.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft gevraagd en ongevraagd technische adviezen op het kennisgebied werktuigbouw en/of elektrotechniek, bijvoorbeeld naar aanleiding van opgetreden storingen, wijzigingen preventief onderhoud of naar aanleiding van ad hoc vragen van de beheerder.

 • U stelt vraagspecificaties op voor meerwerkopdrachten op de lopende meerjarige onderhoudscontracten of ten behoeve van nieuwe contracten (deel werktuigbouw en/of elektrotechniek).

 • U zorgt voor de technische afstemming met inhoudelijke specialisten van onder andere beheerder en aannemers.

 • U beoordeelt prijsaanbiedingen, ontwerpen en (kwaliteits)plannen van aannemers.

 • U signaleert en analyseert technische ontwikkelingen en risico’s.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau in de technische afstudeerrichting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.

 • U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met projecten, waarbij werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties een belangrijke component vormen.

 • U hebt ruime ervaring met systems engineering (SE) en het opstellen van vraagspecificaties (eisendeel).

 • U hebt kennis van en ervaring met onderhoud van complexe technische systemen (bij voorkeur natte infrastructurele objecten).

 • U hebt kennis van SCB-systematiek voor contractbeheersing.

 • U beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke  uitdrukkingsvaardigheid.

 • U bent in bezit van eigen vervoer.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Vrouwenpolder

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 

Bedrijfsomschrijving
-

Hoe?

Reageer vóór maandag 11 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten