Streamserve ontwikkelaar/tester

Opdrachtgever
DPA GEOS
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
404
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Verwachte resultaten
De persoon die wij zoeken moet zowel inzetbaar zijn op testen als ontwikkeling. Het kan voorkomen dat een opdracht 100% testen bevat en andersom. De inzet zal vooral plaatsvinden vanuit opdrachten die doormiddel van Agile (scrum, sprintplanningen) worden bepaald.

Specifieke kennis en vereisten
bekend met het werken in agile verband Open Tekst Streamserve-ontwikkelaar gevraagd voor het wijzigen of creƫren van documenten; het gebruik van in- en outputconnectoren; het kunnen opzetten van nieuwe projecten volgens standaards en richtlijnen; ervaring met postprocessing en dit kunnen toepassen. Kunnen werken met xml-in, storyteller en broker plus. Moet affiniteit hebben met testen. Vooral bekend met systeemtesten/unittesten. Dus het testen van de logica van streamserve. Bekend met de testdekkingsvorm MCDC. Nauwkeurigheid is relevant. Uiteraard ook goede beheersing van de Nederlandse taal, alle documenten zijn in het nederlands.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-01-2016 13:10
  Plaats
  Nuth

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten