Controller a.i.

Opdrachtgever
HeadSearch
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Maastricht
Reacties
2
Bekeken
323
Status
Gesloten
Referentie
HSFI-2016004

Afrondingstoelichting

Beste Controllers,

Dank voor jullie reactie; mede op basis van de tariefsindicatie is er de voorkeur gegeven aan een andere kandidaat. Dank in ieder geval voor jullie tijd en aandacht, doet zich een beter passende opdracht voor, dan neem ik uiteraard graag hernieuwd contact op. Fijne dag, Mvrgr, Hennie de Vries | HeadSearch


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Controller ai

ref: HSFI-2016004

Wij zijn zoek naar een Controller a.i.
Start z.s.m. - 31/3/2016, met optie op het verlengen hiervan.
Inzet 40 uur per week locatie Maastricht e.o.

Als Financial-, Business Controller geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management van een groter organisatieonderdeel van de keten Rechtenbeheer / Diensten over bedrijfseconomische en financiële aspecten, inclusief het opstellen van business cases alsmede over de inrichting en werking van de financieel en bedrijfseconomische organisatie, systemen en procedures.

Als business controller draag je bij aan de totstandkoming van het bedrijfseconomische beleid. Je adviseert en geeft sturing aan de review en consolidatie van informatie en het uitvoeren van financiële en bedrijfseconomische analyses. Je adviseert op onafhankelijke wijze en met impact bij het opstellen van business plan, operationele plannen, begroting en prognoses, bij het beoordelen en toelichten van periodieke en jaarrapportages / verslagen. Je bent het bedrijfseconomisch geweten en je bent sparringpartner voor het senior management.

Op het gebied van planning en controlling draag je zorg voor advies en executie betreffende het inrichten, implementeren en uitvoeren van (onderdelen van) de planning & control cyclus waaronder het opstellen van de begroting, realisatie, prognoses, business plan en bewaken van budget. Dit geldt tevens voor het opstellen en bewaken van planningen voor het opleveren van rapportages. Je neemt deel aan projecten en je bent adviserend bij het definiëren van de uitgangspunten voor de inrichting van administratieve processen en systemen ( AO/IC) voor de Corporate money.

Controller a.i. met minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring; Relevante afgeronde WO + opleiding bij voorkeur bedrijfseconomie, econometrie of accountancy, gecertificeerde post Academische opleiding voor Register Controller of Register Accountant, 5 tot 7 jaren relevante werkervaring binnen Controlling, diepgaande kennis van en ervaring met processen binnen de financiële sector, alsmede met Management Informatie Voorziening en ERP-systemen, kennis en ervaring met projectmanagement, actief netwerker en teamplayer, uitstekende adviesvaardigheden en stevige sparringpartner.

Indien belangstellend dan zie ik uw gewaardeerde reactie plus up-to-date CV zeer graag tegemoet.

PS: mocht u zelf niet beschikbaar zijn, dan stel ik het bijzonder op prijs als u uw netwerk wilt delen.

Bvd, Hennie de Vries | HeadSearch

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-01-2016 11:30
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-01-2016 13:00
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten