Specialist Openbare Verlichting (OV)

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
100
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15284

Omschrijving

Functiebeschrijving
Het Ingenieursbureau van Gemeente Alphen aan den Rijn is intern opdrachtnemer en extern opdrachtgever van integrale projecten in de openbare ruimte.
Onze projecten worden volledig integraal voorbereid en gerealiseerd. Dit betekent dat de openbare verlichting, net als alle overige domeinen in de openbare ruimte, onderdeel is van onze integrale ontwerpen.
Een goed verlichtingsplan bestaat enerzijds uit een lichtpunten ontwerp (lichtmasten/armaturen) en anderzijds uit een bekabelingsplan. Voor het maken van een bekabelingsplan, alsmede de levering en het aanbrengen van de benodigde materialen beschikt Gemeente Alphen aan den Rijn over een raamcontract met Ziut.

Wij zijn op zoek naar een specialist op het gebied van de openbare verlichting die goed in staat is om een volledig OV-ontwerp op te (laten) stellen.
De kandidaat moet zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig zijn en is verantwoordelijk voor het opstellen van een functioneel- en beheerbaar verlichtingsplan.
Hiervoor dient de kandidaat te beschikken over voldoende vakkennis om onze externe marktpartij (Ziut) aan te sturen en de deelproducten (bekabelingsplan) te toetsen aan de technische eisen.

Het aantal uur is minimaal 20 en maximaal 40 uur per week.

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal afgeronde MBO opleiding (elektrotechniek)
Beschikt over specialistische kennis van lichtmasten, armaturen en bekabeling. Dit dient duidelijk in het cv aangegeven te worden.
Specialistische kennis en ruime ervaring met software voor het berekenen van een verlichtingsplan in de openbare ruimte. Dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen.
Aantoonbare ervaring met toezicht op werkzaamheden openbare verlichting en kabels & leidingen.
Aantoonbare kennis van en ervaring met innovatieve contractvormen is een pré.
Het cv dient voorzien te zijn van 2 referenties, (naam, functie en tel.nr). (MUST)

Startdatum 1-2-2016
Einddatum 1-8-2016
Optie tot verlenging Ja 2x 6 maanden
Aantal uur per week 20

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten