Senior inkoper

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
339
Status
Gesloten
Referentie
JD-05012016-a

Omschrijving

Jouw werkzaamheden

De organisatie staat voor een transparant, relevant en rechtmatig portfolio aan diensten en producten. Vanuit dat oogpunt voert zij in opdracht van de business tal van inkooptrajecten, waaronder aanbestedingen, uit. We zoeken voor de afdeling Inkoop een senior inkoper die de verschillende vormen van inkoop beheerst en per inkoopstrategie een helder plan van aanpak kan opstellen. Je kent ‘de regels van het spel’, maar je bent tegelijkertijd pragmatisch bij het uitvoeren van inkooptrajecten. Rechtmatigheid is daarbij een belangrijkst aspect voor jou. Er liggen voor het aankomende periode uitdagende inkoopvraagstukken klaar. We zoeken iemand die daar met enthousiasme mee aan de slag gaat.

We zijn op zoek naar een Senior Inkoper Europese Aanbestedingen die beschikt over een (relevante) opleiding op HBO-niveau, aangevuld met NEVI 1.

Ervaring met inkooptrajecten en kennis van Europees aanbesteden zijn hierbij belangrijk. Ervaring met het aanbesteden van Human Resource Management met de aandachtsgebieden ICT, Marcom is een pre voor deze functie. Daarnaast is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal en e en pragmatische instelling vereist.

De opdrachtgever vraagt deze inzet voor een periode van 3 maanden (met optie op verlenging) op basis van minimaal 36 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten