Senior adviseur omgevingsmanagement

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
539
Status
Gesloten
Referentie
IGB55925138

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior adviseur met ervaring met risicomanagement, SCB, strategische omgevingsmanagement, conditioneringen en bij voorkeur met DBFM-contracten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het project N18. Het project bevindt zich momenteel in de voorbereidingsfase met als doel het opstellen, op de markt brengen en gunnen van een DBFM-contract en een D&C-contract. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart. De uitvoering start in de tweede helft van 2016. De scope van het project bestaat op hoofdlijnen uit de realisatie van diverse aanpassingen aan de N18 van Varsseveld tot Enschede, waaronder de aanleg van een nieuwe N18 om de dorpskernen van Eibergen en Haaksbergen met als doel het verbeteren van leefbaarheid, verkeersveiligheid en doorstroming. In de DBFM-overeenkomst wordt daarnaast voor de komende (circa) 25 jaar het onderhoud aan de N18 tussen Groenlo en Enschede opgenomen.

U komt te werken bij het omgevingsteam N18 voor de aanbestedingsfase en de (voorbereiding van de) uitvoeringsfase van het D&C-contract (N18 gedeelte Varsseveld - Groenlo) de DBFM-overeenkomst (gedeelte Groenlo -Enschede). Het omgevingsteam wordt aangestuurd door de omgevingsmanager en werkt aan de producten die in Werkwijzer Aanleg zijn benoemd in de sporen Conditionering, MIRT- en bestuurlijke Besluitvorming en Publieksparticipatie- en-communicatie. Binnen het omgevingsteam zijn de taken verdeeld onder verschillende (senior) adviseurs, die (waar nodig) worden ondersteund door inhoudelijk adviseurs. De senior adviseur dient alle voorkomende werkzaamheden binnen de bovengenoemde taakvelden op te (kunnen) pakken.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U dient alle voorkomende werkzaamheden binnen de bovengenoemde taakvelden op te (kunnen) pakken.

 • U moet op dusdanig niveau opereren dat u de sparringpartner kan zijn voor de omgevingsmanager, de andere senior adviseurs omgevingsmanagement, de inhoudelijk adviseurs en de aannemer.

 • U voert zelfstandig het overleg met de stakeholders, de (omgevingsmedewerkers van de) aannemer en de projectteamleden en zorgt voor een goede afstemming met en terugkoppeling aan de omgevingsmanager.

 • U kunt zelfstandig werken maar dient ook bereid te zijn diverse uitvoerende werkzaamheden voor de andere teamleden uit te voeren.

Eisen

 • U beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt kennis van en ruime ervaring met de vakgebieden van omgevingsmanagement.

 • U hebt minimaal 3 jaar werkzaam binnen het vakgebied omgevingsmanagement.

 • U hebt ervaring met werken voor / in de rol van Rijkswaterstaat.

 • U hebt kennis van en ervaring met risicomanagement en bij voorkeur ook met SCB voor het aspect omgevingsmanagement.

 • U hebt kennis van en ervaring met (omgevingsmanagent in) D&C-contracten.

 • U hebt kennis van en ervaring met DBFM-contracten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 12 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten