Projectmanager

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
892
Status
Gesloten
Referentie
20118388

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118388 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Projectmanager.

Functieomschrijving

Eén Rijkswaterstaat.
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten binnen middelgrote integrale projecten. De projecten waar jij aan werkt hebben een gemiddeld afbreukrisico politiek-bestuurlijk of technisch-veiligheidskritisch gebied binnen je eigen specialisme.
Jij levert jouw eigen (deel)projecten op, draagt ze over aan de staande organisatie en evalueert ze. Dat doe je tijdig, juist en volgens de afspraken die gemaakt zijn met de opdrachtgever. Daarbij zorg je voor (tussentijdse) rapportages. De projectopdrachten en projectplannen die je maakt zijn SMART, afgestemd met de opdrachtgever en passen binnen de eigen projectenportefeuille en binnen de activiteiten van Rijkswaterstaat en/of externe partijen. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met de politieke, maatschappelijke en organisatorische haalbaarheid. Je onderzoekt risico’s en kansen en benoemt kritische succesfactoren. Verder beoordeel je de gewenste toekomstsituatie en de implicaties en consequenties. Op basis daarvan formuleer je heldere projectdoelstellingen. Bovendien adviseer je over strategische aspecten van de opzet, ontwikkeling, organisatie en uitvoering van projecten. Je bent verantwoordelijk voor de effectieve leiding en planning van projecten en voor een efficiënte inzet van interne en externe IPM-(top)rolhouders, projectmedewerkers en middelen. De toegekende budgetten, projectkwaliteit en de projectvoortgang zijn bij jou in goede handen. Tot slot zorg je ervoor dat elk project op tijd is afgestemd met diverse disciplines die meewerken.

Samen met anderen
Je bent goed in samenwerken. Je werkt nauw samen met veel verschillende partijen en weet de relaties goed te onderhouden. Als leider van je projectteam inspireer je de medewerkers tot optimale samenwerking. Voor zowel de (interne) opdrachtgever als de marktpartijen ben jij het aanspreekpunt voor de voortgang, risico's en kosten van de projecten. Dat heb je dus goed onder controle. Met je scherpe blik houd je ook toezicht op het werk van derden. Jij weet stakeholders en marktpartijen op tactisch niveau bij elkaar te brengen en zorgt dat ze het eens worden. Je staat stevig in je schoenen: als er in bestaand beleid spanningen zijn tussen het projectbelang en het algemeen belang weet jij raad en treed je op.

Elke dag beter
Je maakt je sterk voor het ontwikkelen van je eigen specialisme. Daarvoor stel je verbeteringen voor in de evaluatie van effecten op de langere termijn en in de planning, procedures en richtlijnen daarvoor. Je kennis en ervaring deel je actief binnen heel Rijkswaterstaat.

Functie-eisen

 • WO Werk- en denkniveau

 • Je hebt kennis van en inzicht in de keten en je eigen positie daarin.

 • Je hebt kennis van integrale veiligheid.

 • Je hebt aantoonbare kennis van Rijkswaterstaat, overheidsorganisaties, gemeenten en provincies en de opbouw en functionele verhoudingen binnen en tussen die organisaties.

 • Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.

 • Voor A&O geldt: je hebt een opleiding gericht op het IPM-model en een (IPM-)rolspecifieke opleiding, je hebt aantoonbare kennis van risicomanagement, System Engineering, projectbeheersing, inkoopcontractering, UAV-GC, EMVI, ISO (lead) auditing en assetmanagement.

 • Voor IV geldt: je hebt kennis van en ervaring met Cobit, BiSL, ASL en ITIL.

 • Je hebt 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagementmethoden en -technieken, zoals IPM en SCB.

 • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan projecten.

 • Je hebt relevante ervaring met het aansturen van marktpartijen.

 • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan projecten.

Meest essentiële competenties

 • Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

 • Plannen en organiseren

 • Organisatiesensitiviteit

 • Resultaatgerichtheid

 • Innovatief handelen

 • Klantgerichtheid

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht

Startdatum

zsm

Duur

31-12-2016

Optie op verlenging

ja tot 31-12-2017

Inzet

36 uur per week

Tarief

geen indicatie

Sluitingsdatum

11-01-2016

Sluitingstijd

12:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-01-2016 10:04
  Plaats
  Oegstgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten