Functioneel Applicatiebeheerder Sharepoint

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
05-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Alkmaar
Reacties
1
Bekeken
196
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Functioneel Applicatiebeheerder Sharepoint

Opdrachtbeschrijving

Heeft SharePoint geen geheimen voor jou? Wil je werken in een hecht team met veel contacten binnen en buiten de IT-organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou om onze afdeling te versterken! De afdeling Communiceren, Samenwerken & Integreren (beheert en ontwikkelt de SharePoint-omgevingen eindklant). De afdeling is multidisciplinair; dat wil zeggen dat technisch beheerders, ontwikkelaars en functionele specialisten in één team nauw met elkaar samenwerken om nieuwe wensen en wijzigingen succesvol te implementeren. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verder kijkt dan alleen je eigen verantwoordelijkheid en aandachtsgebied. We zijn op zoek naar een functioneel applicatiespecialist. In deze functie ben je de schakel tussen de klant en ons team. Je hebt bij voorkeur een achtergrond als functioneel ontwerper/informatieanalist en je beschikt over gedegen functionele kennis van SharePoint. SharePoint wordt binnen eindklant ingezet zowel als intranet als in primaire business processen. We werken op de afdeling op dit moment met Sharepointversie 2013. Er loopt een project om te migreren naar SharePoint Online/O365. Je taken bestaan uit: Het adviseren over het gebruik en de mogelijkheden van SharePoint; Het helder krijgen van de functionele behoefte van de klant; Het vertalen van een klantwens naar een (standaard) SharePointoplossing; Het schrijven van functioneel ontwerpen; Het bouwen en beheren van sites, structuur, search en InfoPathformulieren; Het uitvoeren van acceptatietesten; Het onderhouden van de functionele documentatie; Het geven van 2e-lijns gebruikersondersteuning en gebruikerstraining; Het participeren in SharePointprojecten.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding of hoger;

 • Meerjaren SharePoint ervaring vereist (SP2013 en SharePoint Online);

 • Ervaring met migratietrajecten is een pré; Kennis van en ervaring met Office 365 is een pré;

 • Relevante Microsoft certificaten zijn een pré (bijv 576: PRO: Designing and Developing Microsoft SharePoint 2010 Applications);

 • Ervaring in het opstellen van functioneel ontwerpen;

 • Ervaring met SharePoint Designer vereist; Kennis van CSS, HTML, javascript, jquery vereist;

 • Ervaring met workflow is een pré; Kennis van InfoPath is een pré; • Kennis en ervaring van testmethoden en –technieken is een pré; • Communicatief vaardig en klantgericht; Kennis van ITIL en BISL processen is een pré;

 • Kennis van Agile methodieken (SCRUM, Kanban, DevOps) is een pré; Sterk ontwikkelde analytische vaardigheden.

Locatie

Alkmaar

Uren

36

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-07-2016

Uiterlijke deadline

07-01-2016 om 13:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-01-2016 12:34
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten