Business Analist

Opdrachtgever
Quality Awareness
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
not
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
433
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 236 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

De Business Analist specifiek werkervaring en kennis te hebben met betrekking tot deze specifieke opdracht: • Gedegen kennis van Siebel en Oracle applicaties en aantoonbare werkervaring met deze applicaties; • Minimaal 4 jaar ervaring als informatieanalist of businessanalist bij grote en complexe overheidsorganisaties in de afgelopen 5 jaar. • Aantoonbare ervaring met verandertrajecten en E-dienstverleningsprojecten, minimaal 2 jaar aantoonbare projectervaring in de afgelopen 4 jaar. • Adviseren productgroepmanager en producteigenaar over de impact van de veranderingen op organisatie en ICT; De Business Analist monitort en analyseert ontwikkelingen behorend bij de opdracht zoals hierboven omschreven. Op basis daarvan identificeert hij/zij nieuwe vraagstellingen over de dienstverlening en worden deze adviezen uitgewerkt binnen de beslisnotities over de consequenties daarvan aan de directie van het WERKbedrijf in opdracht van en via de productgroepmanager. De Business Analist dient voldoende senioriteit te hebben om op zijn eigen vakgebied zelfstandig te kunnen werken. De Business Analist heeft inzichten in de business, waardoor hij/zij de verbinding kan maken tussen de politieke doelstellingen, de organisatiedoelstelling en de vertaling daarvan naar onder meer ICT-ondersteuning. Tegelijkertijd is de Business Analist uitstekend in staat de samenwerking te vinden met de staande organisatie en deze op alle vlakken steeds te betrekken bij de ontwikkeling.

Er staat minimaal 1 aantoonbare succesvol afgeronde opdracht in het CV in de functie van Business Analist én deze taakopdracht dient los van het cv op maximaal 1 pagina A4 aangeleverd te worden. Binnen de opdracht komt de ervaring met het adviseren en signaleren op de realisatie van optimalisatie van werkprocessen en applicaties gebaseerd op Siebel (bv. Sonar) en Oracle (bv. BI en ESB) prominent naar voren. Deze opdracht dient te zijn uitgevoerd in de afgelopen vijf jaar en dient betrekking te hebben op de optimalisatie van organisatieprocessen en automatisering van de procesondersteuning. Binnen deze opdracht dient u de rol te hebben vervuld als een ‘verbinder’ tussen de opdrachtgever, verschillende afdelingen en stakeholders waarbij al deze partijen op een goede en positieve manier betrokken zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-01-2016 11:16
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten