Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
640
Status
Gesloten
Referentie
KPN11552

Omschrijving

Wat ga je doen?

Ontwikkelt omvattende en/of innovatieve dienst/ systeemconcepten met een groot afbreukrisico voor grootzakelijke/ corporate klanten/ opdrachtgevers op basis van bekende en nieuwe technologieën en/of producten/ diensten.

Analyseert de klantvraag door uitvoering van integraal bedrijfsonderzoek naar de impact op de complexe klantorganisatie. Adviseert over passende systeemconcepten (en leveranciers) en oplossingsrichting passend bij de business en organisatie van de klant.

Formuleert het ontwerpplan en zorgt voor uitwerking van het concept in functioneel en technisch ontwerp.

Adviseert over migratiescenario en -traject.
Ontwikkelt nieuwe dienstconcepten. Onderhoudt relatienetwerk met klanten voor leadgeneratie. Levert commerciële support in offerte - en bidtrajecten (targets op orderintake) en houdt klantpresentaties voor beslissers.

Kennis en kunde
WO niveau met ruime ervaring.
Kennis van het vakgebied en bedrijfskunde.
Sociale vaardigheid voor presentatie, advisering op directieniveau en inhoudelijke aansturing van specialisten.

Je draait mee in een van de scrumteams en bouwt samen met hen aan nieuwe applicaties en nieuwe toepassingen op bestaande applicaties.

Je bent een expert op het gebied van ETL en dan met name in SSIS en SQL Server. Bredere kennis van microsoft BI is een pre.

Variant: Sterk inhoudelijke oriëntatie. Levert vakinhoudelijke consultancy met nadruk op probleemanalyse, onderzoek en vertaling naar complexe en integrale inhoudelijke (ontwerp)plannen.
Bepaalt de inhoudelijke aanpak, functionaliteit en uitwerking van het ontwerp voor nieuwe/ te vernieuwen diensten/ systemen. Benut eigen expertise en expertise van anderen (partners, leveranciers) voor ontwikkeling van een oplossingsrichting in nauw overleg met gesprekspartners bij de klant/ opdrachtgever. Ontwikkelt eigen expertise en organiseert draagvlak en kennisoverdracht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  06-01-2016 11:09
  Plaats
  Doorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 11:26
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten