P&O Adviseur

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
3
Bekeken
403
Status
Gesloten
Referentie
92160003

Omschrijving

De functie
Een ingrijpende reorganisatie. Grote veranderingen in personele bezettingen. Jij weet precies hoe je daarmee omgaat. Jij weet hierover een helder en goed onderbouwd advies te geven. Natuurlijk sta je daarbij sterk in je schoenen. Want je gelooft in je eigen advies. Als HR-adviseur adviseer je de lijnmanagers en directie over alle P&O-onderwerpen. Van organisatieverandering en organisatie inrichting tot de optimale personele bezetting van een organisatieonderdeel. Je adviseert samen met een collega het MT van het contactcenter schadeafhandeling voor Centraal Beheer/FBTO/Avero. De afdeling Schadeservices 1 in Apeldoorn/Leeuwarden is een onderdeel van Achmea Claims Organisatie en bouwt samen met Schadeservices 2 te Tilburg aan één Schadeservices, waar medewerkers in de toekomst multi skill, multi channel en multi label schades behandelen (o.a. Verkeer, Woon, Reis, AVP, zakelijk Verkeer en zakelijk Woon). Schadeservices 1 bestaat uit ongeveer 350 medewerkers, welke zijn ingedeeld in 13 teams en 1 team Operations. 2015 is het jaar van de verandering: over naar een nieuw systeem, COPC-certificering en WFT proof worden.
 
Het profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande; - Je bent flexibel. Je herkent in een vroeg stadium welke gedragsstijl passend is in een situatie. Je stimuleert anderen om effectief van gedragsstijl te wisselen. - Je herkent situaties waarin weerstand kan optreden. Je zorgt dat je daar goed op kunt reageren. Maar je herkent ook kansen. En daar speel je actief op in. - Je laat je niet snel van je stuk brengen. Je houdt vast aan je principes. Ook in lastige situaties. - Jij gelooft in jouw aanpak, ook als iemand anders daar een andere mening over heeft. - Je komt actief met voorstellen, ook als hier nog geen draagvlak voor is. Of als daar onzekerheid over is. Je stimuleert ook anderen om dit te doen. - Je begrijpt waarom wij ons op de gekozen manier positioneren. Je begrijpt onderliggende problemen, kansen en politieke 'krachten' van de organisatie. Daar houd je rekening mee. - Je bent goed op de hoogte van de politieke verhoudingen en informele circuits binnen klantorganisaties. En daar houd je ook rekening mee. - Je stelt meetbare doelen en geeft grote lijnen aan. Je geeft anderen de ruimte en middelen om gestelde doelen te halen. Je voorziet op tijd problemen en risico’s om doelstellingen te halen en je handelt daarnaar. - Je stelt doelen en coördineert de resultaten die anderen willen halen. Je maakt verwachtingen over resultaten duidelijk aan anderen. - Het is een voordeel als je de organisatie en het onderdeel goed kent. Het is ook een voordeel als je een netwerk hebt opgebouwd. Zodat je met weinig inwerktijd je opdracht goed kunt vervullen. - HBO/WO P&O Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Het team van P&O divisie Schade & Inkomen bestaat uit enthousiaste en zeer ervaren P&O-professionals. Als adviseur ben je in staat om zelfstandig een eigen bedrijfsonderdeel te bedienen op P&O-gebied. Het team wil graag haar professionaliteit verder uitbouwen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit en je bent een echte verbinder binnen P&O.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36-38 uur per week binnen de divisie Schade en Inkomen, locatie Apeldoorn. De startdatum is z.s.m.

Uurtarief tussen de € 60 en € 65 incl. reiskosten, excl. BTW. Tarief is afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  06-01-2016 14:08
  Plaats
  Delden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 17:34
  Plaats
  Heerenveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-01-2016 16:49
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten