Medewerker Verkoopondersteuning Bedrijven

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
42,50
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
285
Status
Gesloten
Referentie
92160004

Omschrijving

De functie
Ondersteuning van de Rabobank bij het managen van de risico’s van de bedrijvenklanten van Rabobank en Interpolis. We zoeken collega’s voor alle sectoren; Bouw & Industrie, Dienstverlening, Handel en Horeca & Overig. Beschrijving van de werkzaamheden: - Ondersteunen bij het inzichtelijk maken van klant specifieke risico’s binnen de sector - Adviseren over preventiemaatregelen - Accepteren, telefonisch en per e-mail, van verzekeringstechnische vraagstukken - Afhandelen van commerciële verzoeken en deelnemen aan commerciële activiteiten - Registreren en verwerken van klantcontacten en -signalen - Verrichten van product- of proces gerelateerde administratieve activiteiten - Vervullen van caseregisseurschap op de klantvraag (waar nodig over afdelingen heen)
 
Het profiel
Beschrijving van het medewerker profiel: - Kennis van de sectoren die binnen het team bediend worden - Heeft inzicht in risicomanagement én kan dit toepassen - Kent de binnen Rabo RisiGo gedefinieerde risico categorieën en kan deze vertalen naar een specifieke sector én klantsituatie - Weet welke preventiemaatregelen het best toepasbaar zijn in een specifieke sector én klantsituatie - Weet welke verzekeringsoplossingen het best passen bij de specifieke bedrijfsrisico’s - Beschikt over WFT Basis, Schade en/of Inkomen - Beschikt over relevante werkervaring op het gebied van aansprakelijkheid, brand, verkeer en/of verzuim - Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden - Bij voorkeur kennis van Rabobank- en Interpolisorganisatie Beschrijving van de competenties: - Analytisch - Klant gedreven - Ondernemend - Professioneel Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De afdeling Verkoopondersteuning Bedrijven valt binnen de Divisie Interpolis van Achmea en kenmerkt zich als een contactcenter. De medewerkers verkoopondersteuning bedrijven beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau en werken in teams die ingericht zijn naar sectoren. We hebben 4 sectorteams: - Bouw en Industrie - Handel - Dienstverlening - Horeca
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van januari 2016 tot 1 september 2016, locatie Tilburg. We zoeken collega's die 32-36 uur werken, verdeeld over 4 of 5 werkdagen. 9 uur werken per dag is helaas niet mogelijk.

Uurtarief tussen de € 40 en € 45 incl. reiskosten, excl. BTW.

Graag ontvangen wij je reactie uiterlijk 8 januari 10.00 uur. Hiervoor hebben wij je cv en motivatie, beiden toegespitst op de functie, nodig. Vergeet hierbij niet je uurtarief te vermelden.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten