Senior adviseur testmanagement (TTI / IT)

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
566
Status
Gesloten
Referentie
IGB56009715

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent senior adviseur met ruime inhoudelijke kennis van benodigde TTI / IT testprocessen binnen technisch complexe infraprojecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het programma Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Het programma omvat de verbreding van circa 65 kilometer autosnelweg en de aanleg van een tunnel, een aquaduct en 2 grote bruggen in de komende 10 jaar. Het project waar deze uitvraag over gaat betreft A9 Gaasperdammerweg (A9GDW).
U bent werkzaam voor het (tunnel)project A9 Gaasperdammerweg. De tunnelprojecten vinden plaats binnen een politiek bestuurlijk krachtenveld; een juiste samenwerking tussen
opdrachtgever en opdrachtnemer is van groot belang.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U begeleidt vanuit opdrachtgeverszijde het te doorlopen testtraject. U werkt hierbij nauw samen in een technisch team VTTI.

 • U hebt een overall kennis van technisch complexe systemen met een IT-component ten behoeve van verkeer- en/of spoorinfrastructuur en kan verband leggen tussen ontwikkelingen op dit gebied binnen het te doorlopen testprogramma.

 • U bent verantwoordelijk voor alle hiervoor benodigde activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van het te doorlopen testprogramma.

Eisen

 • U beschikt over wo werk- en denkniveau.

 • U heeft 5 tot 10 jaarwerkervaring, waarvan aantal jaren aantoonbaar binnen multidisciplinaire infraprojecten met een zware IT-component.

 • U hebt geacteerd als testmanager, waarbij het opzetten van een Integraal testprogramma, het organiseren en aansturen van de testen en het testteam tot uw kerntaken behoorde.

 • U hebt kennis van en ervaring met het organiseren van testen ten behoeve van infrastructuurprojecten met een IT-component.

 • U hebt kennis van en ervaring met het managen van testteams ten behoeve van infrastructuurprojecten.

 • U hebt kennis van en ervaring van en met multidisciplinaire projecten.

 • U hebt ervaring met het managen en afstemmen en beheersen van raakvlakken binnen diverse disciplines.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 13 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten