Contractbeheerder onderhoudscontracten elektrotechnische installaties

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
442
Status
Gesloten
Referentie
IGB56012367

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een contractbeheerder onderhoudscontracten elektrotechnische installaties met ervaring met het toezicht houden op en schrijven van bestekken conform de RAW 2010 en UAV 2012.

Wie?

Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie.

De provincie Gelderland is met 1.200 kilometer rijweg en circa 1.450 kilometer fietspaden en parallelwegen de grootste provinciale wegbeheerder in Nederland. Het hindervrij onderhouden van dit complexe wegennet is een van de uitdagende opgaven voor de komende jaren. De afdeling Beheer & Onderhoud Wegen zorgt ervoor dat het provinciaalwegennet optimaal kan worden benut met inzet van innovatieve technieken en het realiseren van duurzame oplossingen. De afdeling is onderverdeeld in SBW (Strategie en Bedrijfsvoering Wegen), ABW (AssetBeheer Wegen), AGW (AssetGebruik Wegen), IVW (InformatieVoorziening Wegen) en QIW (Quick service en inspecties Wegen). De afdeling ontwikkelt steeds meer naar een regiegestuurde organisatie.

Het team (ABW) Assetbeheer Wegen is verantwoordelijk voor de programmering van onderhoud en de uitvoering van technisch beheer en klein variabel en vast onderhoud aan de verschillende assets van provinciale wegen. De asset Elektrotechnische Installaties (ETI) levert technische expertise op het gebied van elektrotechnische installaties in realisatieprojecten en verzorgt het technisch beheer van de elektrotechnische installaties inclusief storingsdienst. In totaal heeft de Provincie Gelderland 150 verkeersregelinstallaties (VRI’s) en circa 25.000 lichtpunten in beheer.

Vanwege interne verschuivingen heeft de opdrachtgever het komende jaar capaciteit nodig voor het contractbeheer van onderhoudscontracten voor de genoemde installaties. Het concreet resultaat van uw werk is dat de openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI) storingsvrij functioneren.

Uw werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het toezicht houden op de onderhoudsbestekken voor VRI’s en OVL alsook het coördineren van werkzaamheden die daar mee verband houden. U wordt daarin ondersteund door 2 assistent-toezichthouders. Daarnaast gaat u samen met uw collega’s inhoud geven aan de Storingsdienst ETI, die in de loop van 2016 door het team ABW zal worden verzorgd.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U filtert, beoordeelt en analyseert systeemmeldingen, storingen en klachten.

 • U coördineert en zorgt voor het wegzetten van opdrachten en werkorders naar (onderhouds)aannemers, VRI-leveranciers en collega’s bij ABW (technisch beheer) en AGW (verkeerskundig beheer).

 • U bewaakt response- en hersteltijden van werkorders en overige relevante afspraken uit onderhoudsovereenkomsten met aannemers.

 • U voert een besteksadministratie (RAW).

 • U zorgt voor het controleren en goedkeuren van facturen.

 • U coördineert preventief onderhoud en controleert inspectierapporten en de daaruit voortvloeiende acties voor de teams ABW en AGW.

Eisen

 • U beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek en minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met het beheer van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. In het kader van aanwijzing NEN3140 is opleidingsniveau WEB 4 in deze richting een wettelijk vereiste.

 • U hebt aantoonbare ervaring in het uitvoeren van RAW-bestekken opgesteld met bestekschrijfprogrammatuur.

 • U hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het voeren van een besteksadministratie conform de RAW 2010 en U.A.V. 2012.

 • U hebt bij voorkeur ervaring in het lezen van bestekstekeningen door middel van AutoCAD.

 • U hebt kennis van en ervaring met het toezicht houden op bestekken conform de RAW 2010 en UAV 2012.

 • U bent bij voorkeur VOL-VCA gecertificeerd.

 • U bent een goede planner, werkt systematisch en zorgvuldig en hanteert hoge kwaliteitseisen.

 • U bent overtuigend en zelfverzekerd in mondelinge communicatie en accuraat in schriftelijke communicatie.

 • U kunt goed en snel schakelen in verband met de diversiteit aan werkzaamheden en bent stressbestendig bij het oplossen van calamiteiten.

 • U bent vasthoudend in het nakomen van contractafspraken.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Arnhem / Zutphen

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36-40 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 19 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten