3 daagse training EDP/IT auditing

Opdrachtgever
CAI Advies
Geplaatst op
07-01-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten
Referentie
EDP auditing

Omschrijving

Een training voor mensen zonder EDP auditing ervaring, met globaal volgende onderwerpen;
Auditproces, - Toetsings- en uitvoeringsnormen, - Auditplan en auditmiddelen, Afhankelijkheid en Kwetsbaarheidsanalyse, - Kwaliteitaspecten,- organisatie van de informatievoorziening, - ontwilleing, beheer en producten technische infrastructuur, - operating ystemen, - databasemanagementsystemen, - datacommunicatie, - externe en logische beveiliging,- beveiligingsbeleid- en plan, - fysieke beveiliging, beoordeling informatiebeveiliging, doelgroep; ; beginnende IT-auditor, IT-managers, auditor, controller, accountant, compliance officer, (lijn)manager of project- of implementatiemanager,

Verwacht wordt dat je als docent zo een cursus al vaker hebt gegeven en dus ook je al eigen materiaal hebt, wij hebben ook materialen en een standaard hoofdboek.

Waar , wanneer en hoe is nog af te stemmen. Ik zoek iemand
waarmee wij als er een trainingsaanvraag hebben, flexibel kunnen schakelen op de training in te plannen. Regio is de cirkel Amsterdam - Utrecht- Den Haag.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten