Kwaliteitsmedewerker

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
06-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
764
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Kwaliteitsmedewerker
Controller, Intern accountmanager met specialisme op KI

D eindklant zoekt voor Toezicht & Compliance binnen de afdeling Financial Economic Crime (FEC), team CDD en AML in Utrecht/Nieuwegein een FEC Analist B/C

De functie
Als FEC kwaliteitsmedewerkers ben je verantwoordelijk voor het bestrijden van de gevolgen van Financiële Economische Criminaliteit voor eindklant en haar stakeholders. Voor het team Customer Due Diligence en Anti Money Laundering zijn we op zoek naar een FEC kwaliteitsmedewerker. Als FEC kwaliteitsmedewerkers ben je verantwoordelijk voor het verrichten van (meer complexe) onderzoeken op het terrein van Custumer Due Dilligence (Wet ter Voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme), de beoordeling van reviews en het stroomlijnen van CDD-processen. Je beoordeelt signalen en begeleidt de lokale banken en initieert zo nodig actie. Je hebt direct contact met afdelingen, levert input aan en ondersteunt waar nodig de FEC Adviseurs bij bijzondere onderzoeken en projecten.

De afdeling
Toezicht & Compliance - met als standplaats Utrecht/Nieuwegein- zorgt er voor dat externe en interne normen/regels op het gebied van integriteit (in de meest ruime zin) worden geborgd in de bedrijfsstructuur en -processen van de eindklant. Ook wordt toegezien op de naleving van deze regelgeving.
De afdeling Financial Economic Crime (FEC) draagt daaraan bij door het beheersbaar maken en voorkomen van situaties/incidenten -zoals fraudezaken en calamiteiten- die een acute inbreuk betekenen op de integriteit van de eindklant. De afdeling heeft naast een staf met experts 4 teams voor de aandachtsgebieden Customer Due Diligence Anti Money Laundering, Fraud & Corporate Security, Sanctions en Discovery & Intervention.

Functie-eisen

 • HBO-opleiding op economisch/ administratief/ juridisch gebied;

 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in het verrichten van onderzoeken, bij voorkeur op het terrein van FEC;

 • Kennis van primaire bancaire processen, producten en systemen (o.a. Siebel, Vin, COF);

 • Kennis van analysetechnieken, cijferanalyse, bedrijfsanalyse;

 • Kennis van de Wwft;

 • Ruime ervaring op het thema klantintgriteit;

 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het vermogen om vanuit een solide inhoudelijke kennis van het vakgebied, van relevante wet- en regelgeving en inzicht in de ‘business’ de belangrijkste KI risico’s te identificeren, is een belangrijke competentie.

Competenties
Naast de twee kerncompetenties Samenwerken en Klantfocus herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Probleemanalyse

 • Oordeelsvorming

 • Communicatiekracht

 • Resultaatgerichtheid

 • Initiatief

 • Kwaliteitsgerichtheid

Locatie

Utrecht

Uren

36

Startdatum

25-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Deadline

08-01-2016 om 09:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten