Afgestudeerde WO/HBO Klantenservice medewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
360
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum zsm
Einddatum 1 april 2016
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 32
Sluitingsdatum 12-01-2015 om 12:00 uur

De baan
De medewerker Klantenservice is verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefonische vragen en vragen per email en verstrekt informatie over alle OV-producten en OV-service. Daarnaast is hij/zij ook verantwoordelijk voor het verhogen van de omzet m.b.t. verkoop van reisproducten, dit door passend advies te geven over de reisproducten die de reiziger bij de opdrachtgever kan afnemen.

De medewerker Klantenservice beoordeelt vragen en verricht zo nodig onderzoek en informeert de reiziger over de bevindingen. Daarnaast fungeer hij/zij voor de reiziger als eerste aanspreekpunt voor vragen die nog in behandeling zijn.
De medewerker Klantenservice zorgt ervoor dat alle binnenkomende vragen, klachten en mutaties vast worden gelegd in de daarvoor beschikbare administratieve systemen en bewaakt termijnen en het proces van afdoening en kan hiervan overzichten genereren vanuit het systeem.

Hij/zij onderhoudt de contacten (mail, telefonisch) met de bedrijven die contractorpassen in bezit hebben en bewaakt de juistheid en volledigheid van de betreffende administratie, beoordeelt nieuwe bedrijven op noodzaak van de aanvraag. Verder valt het beheer van de defecte/verloren/gestolen en verlopen contractorpassen en voor het inboeken van de daar uit voorkomende kosten onder de verantwoordelijkheden van de medewerker Klantenservice.

Functie eisen

-kandidaat heeft een commerciƫle instelling
-kandidaat is zeer mondig en alert
-kandidaat heeft kennis en ervaring met geautomatiseerde (complexe) systemen
-kandidaat heeft kennis en ervaring met Social Media
-kandidaat heeft kennis en ervaring met zakelijk klantcontact
-kandidaat heeft kennis van de Engelse taal
-kandidaat heeft ervaring met werkzaamheden binnen de OV-sector (zeer gewenst)

Bovenstaande punten zijn harde eisen. Wanneer u niet voldoet aan bovenstaande eisen kunnen wij uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  08-01-2016 16:37
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-01-2016 09:45
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-01-2016 13:17
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten