productspecialist

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
08-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Als Productspecialist Wonen ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de producten, documenten en processen voor de hypotheekketen en lever je een belangrijke bijdrage in een groot aantal woon gerelateerde projecten. De rol van Productspecialist is veelzijdig en afwisselend door de grote diversiteit aan werkzaamheden en het vroege stadium waarmee je in aanraking komt met nieuwe ontwikkelingen rondom hypotheken. Dat betekent dat er vaak gepionierd moet worden om onderwerpen een plek te geven in de bestaande hypotheekketen, maar ook in de nieuwe cross-channel hypotheekketen die volop in ontwikkeling is. Uitdaging daarbij is een gezond evenwicht tussen commercie, risicobeheersing en efficiency waarbij de klant centraal staat en deze, en gebruikers bij lokale banken onze producten, processen en systemen als uitstekend ervaren.
De hypotheekmarkt is dynamisch. Rabobank is marktleider in deze markt en wil dat zo houden. Van jou wordt verwacht dat je proactief signalen oppikt, je kritisch opstelt, draagvlak creëert voor door jou geïnitieerde oplossingen en dat je zaken voor elkaar weet te krijgen. Het is van belang dat je goed weet wat er in de dagelijkse praktijk speelt. Ben jij iemand die zich daar volledig voor wil inzetten en weet jij waar het in de hypothekenmarkt écht om gaat, dan ben je van harte welkom!

Onze afdeling
Productmanagement Financieren is hét kenniscentrum op het gebied van financieren. In lijn met de ketenplannen van de ketens Geld Nodig ontwikkelen en beheren wij kwalitatief hoogwaardige en marktconforme financieringsproducten en –processen voor de lokale banken en de klant op Internet. De eenheid beschikt daarvoor over diepgaande kennis van financieringsproducten en -processen in brede zin en de vaardigheden om deze naar bruikbare en toekomst vaste financieringsoplossingen te vertalen. Hierbij komt een scala aan onderwerpen kijken zoals productkenmerken, procesinrichting, kanaalinrichting, risicobeleid, wet en -regelgeving, pricing, funding, documenten, en infrastructuur. De breedte van de onderwerpen betekent dat met vele partijen wordt samengewerkt, binnen en buiten de bank.

Het team Wonen is de spin in het web in de hypothecaire financieringsketen. Belangrijk doel van het team is het organiseren en bewaken van de samenhang in de ontwikkelactiviteiten in de complexe hypothecaire keten. Het team kent een collegiale en resultaatgerichte cultuur. Het team bestaat uit ruim 25 professionals en ademt in omvang mee met de dynamiek van de vernieuwingsactiviteiten.

Wij vragen

 • Ervaring bij (een lokale) Rabobank is een grote pré

 • Je hebt een succesvol afgeronde HBO of WO-opleiding

 • Je hebt aantoonbare kennis en inzicht in de advies-, verstrekkings- en/of beheerprocessen van hypotheken

 • Je hebt een proactieve, resultaatgerichte en accurate houding

 • Je hebt affiniteit met projectmatig werken, LEAN en Agile

 • Je bent in staat business wensen naar systemen te vertalen

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Initiëren van verbetering

 • Onafhankelijk en onderbouwd oordelen

 • Resultaten realiseren

 • Communicatiekracht

Start opdracht

z.s.m.

Eind opdracht

1-7-2016

Uren per week

36

Reageer vandaag nog met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten