Dispatcher/ skilled support desk / coördinator

Opdrachtgever
Vialis bv
Geplaatst op
08-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Houten, af en toe locatie Elst
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten
Referentie
ITM-V-15104

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Wat ga je doen?

Onze afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van diensten op het gebied van Verkeersmobiliteit naar onze klanten. Daartoe overzien wij met ons technische service team de volledige keten van (eigen en vaak maatwerk) applicaties, ICT infrastructuur (uitbesteed) en communicatiemiddelen en inwinsystemen.

Als eerste aanspreekpunt van onze skilled servicedesk krijg je alle meldingen binnen die door de meldkamer aan ons worden doorgezet. Jij neemt de calls in ontvangst, beoordeelt door wie deze kan worden opgepakt en bent verantwoordelijk voor tracking & tracing van de issues.

Je schat snel in of de call binnen de afgesproken service valt en of je zelf kunt schakelen op de issue. Indien mogelijk los je zelf op; je bent in staat om terugkerende activiteiten zelf uit te voeren (storingen oplossen, configuraties aanpassen, vragen beantwoorden). Zo niet, dan schakel je gespecialiseerde collega’s in om nader onderzoek te doen of een complexe activiteit uit te voeren. Dit kunnen collega’s zijn uit het eigen team, maar ook in andere delen van onze organisatie en daarbuiten.
Als Servicedesk Engineer blijf jij het coördinerende middelpunt dat ervoor zorgt dat activiteiten door de juiste mensen worden opgepakt en je bewaakt dat e.e.a. op tijd wordt uitgevoerd.

Concrete voorbeelden van werkzaamheden

Aanspreekpunt voor klanten, beantwoorden van de telefoon of actief nabellen van gemelde storingen als zaken niet helder zijn;
Analyseren en oplossen van storingen;
Uitvoeren van configuratiewerkzaamheden;
Voorbereiden van rapportages die door de SLA Managers met klanten worden gecommuniceerd;
Nalopen van automatische bewakings-meldingen, bepalen van te nemen acties of daarover overleggen met de sr. medewerkers.
Uitvoeren van de geldende Vialis procesrichtlijnen en bijdragen aan het up-to-date houden van deze richtlijnen voor de nieuwe afdeling.

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal MBO niveau met minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare organisatie en functie;
Je bent sterk servicegericht en communicatief vaardig;
Je hebt coördinerende skills en bent zeer goed in staat om binnen onze een dynamische en hectische omgeving het overzicht te houden over een groot aantal onderhanden acties;
Je kunt goed luisteren en je inleven in de visie van je klant, maar bent ook scherp in doorvragen om achter het exacte probleem te komen. Je streeft naar een tevreden klant, maar kunt ook omgaan met klanten die meer verwachten:
Je bent nauwkeurig in het administreren van activiteiten en wilt graag meer leren over onze producten, systemen en klanten. Op die manier kun je ervaring en kennis opbouwen en meerwaarde creëren binnen ons team en help je ons verder te professionaliseren.
Je hebt brede technische affiniteit: applicaties, netwerken, communicatietechnieken, ICT infrastructuur;
Aanvullende competenties: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift, je bent oplossingsgericht, analytisch, accuraat en klantgericht. Verder kun je goed het overzicht bewaren. Je bent gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te opereren.
Over Vialis

Wij bedenken, bouwen en onderhouden verkeerssystemen en managen verkeersstromen op de weg, het water en het spoor. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we zowel de beheerder als het individu wegwijs maken met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur. We verzorgen het gehele proces van ontwerp, realisatie tot operationeel management.
Samen met onze partners en opdrachtgevers zoeken we continu naar manieren om de groeiende mobiliteitsbehoefte van mensen en goederen te ondersteunen. Dat doen we binnen zo kort mogelijke tijd en tegen de hoogste economische opbrengsten. Doordat informatietechnologie een steeds grotere rol speelt, blijven wij in beweging om onze leidende positie in de Infra branche verstevigen.

Voor onze projecten bundelen we krachten via verschillende strategische samenwerkingsverbanden, waaronder werkmaatschappijen van VolkerWessels met aanvullende disciplines. VolkerInfra is daarvan een goed voorbeeld. Een jonge organisatie, opgericht door vier werkmaatschappijen van het VolkerWessels-concern: KWS Infra, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. Samen bouwen we aan de Nederlandse infrastructuur.

Informatie en sollicitatie

Interesse? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via onderstaande link.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renée Moerenhout, 06-50224627

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten