ICT Engineer Platform (Amersfoort) Windows

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
08-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
248178-01

Afrondingstoelichting

sluiten


TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant binnen het overheidsdomein zijn wij op zoek naar 2 Microsoft engineers die het team komen versterken. Het zal hier gaan om ontwikkel-, configuratie- en onderhoudswerkzaamheden.

Binnen het bedrijfsonderdeel is Software ontwikkeling (SO) verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software. Binnen het programma wordt voornamelijk gebruik gemaakt van COTS producten. Kenmerkend voor het programma zijn de tools om de CIS en de IV te plannen en de automatische installatie van de complete IT infrastructuur. De behoefte om dit voor meer klant IT infrastructuren te doen neemt toe. Verder wordt komende jaren geïnvesteerd om IT intrastructuren beter op elkaar te laten aansluiten en ook de samenwerking met Civiele en Internationale partners te verbeteren. Voor het programma zijn we op zoek naar een collega die het platform Team kan versterken.

Werkzaamheden
(door)Ontwikkelen, implementeren, configureren van de infrastructuur

Ondersteunen, oplossen van problemen in de infrastructuur
Input leveren voor, of zelf maken van gebruikershandleidingen

Niveau
Kennis en ervaring is vereist op minimaal HBO werk- en denk niveau met engineering skills, ontwerp, ontwikkeling en implementatie.

Kennis en specifieke ervaring
Voor de werkzaamheden is een diepgaande kennis en ervaring vereist m.b.t. gebruik en inzet van Microsoft producten die vereist zijn binnen grote IT infrastructuren. Verder moet er een ruime ervaring zijn opgedaan m.b.t. virtualisatie (VMWare) en het scripten van producten (vb:powershell).
Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical-systemen die wij ontwikkelen van groot, soms zelfs levensbelang, zijn.

Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsqevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eiqenschappen! Je bent flexibel. stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen

Je bent werkzaam op de locatie in Amersfoort.

Opleiding
Minimaal HBO-niveau (informatica, techniek, wiskunde, denkwijze)

Let op! Bij een inzet op deze aanvraag zal een screening vereist zijn welke 4-8 weken gemiddeld duurt.

Wij kijken uit naar jouw CV in word format!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten