Senior Servicedeskexpert

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
491
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

30-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-01-2016 om 17:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van verstoringen in de 1ste lijn. Zo snel als mogelijk, zo goed als mogelijk. Terwijl je dat doet, zorg je er voor dat gebruikers goed blijven geïnformeerd over de impact en aard van de verstoring. Je bent uiterst zorgvuldig in je administratie omdat je begrijpt dat deze databron van cruciaal belang is om slim samen te kunnen werken met je collega’s in 2e lijn en met leveranciers die deel uitmaken van de serviceketen. Met hen onderhoudt je op een effectieve manier contact.

Door pro-actieve kennisdeling, door het voortdurend nemen van maatregelen die bijdragen aan standaardisatie van dienstverlening, foutvrij werken en slimme verbeteringen in de werkwijze, zorg je er voor dat je steeds meer incidenten zelf kunt oplossen zonder 2e lijn support en dat er steeds minder verstoringen zijn. Je voorziet in een zeer accurate administratie van je werk en bent alert op data-integriteit in de tools die je team gebruikt.

Je brengt geplande wijzigingen aan in de IT dienstverlening, je voert geregistreerde change-activiteiten uit en je ziet toe op de correcte uitvoering door anderen. Je overlegt hierover met je teamleden en verzekert jezelf ervan dat beschikbaarheid risico’s zijn gemitigeerd en de informatieveiligheid nooit wordt gecompromitteerd. Je bent gedisciplineerd in je uitvoering, pro-actieve signalering van mogelijke interrupties en professioneel in je communicatie met je team en met klantgroepen.

Je geeft feitelijke en juiste antwoorden op vragen van gebruikers en verstrekt relevante adviezen over de (standaard)IT dienstverlening. Je bent hun genius als het gaat om slimme productiviteitstips en handig gebruik van IT middelen. Je bent hun gids als het gaat om toelichting op de producten en diensten uit de IT catalogus van het team en je bent hun adviseur als je uitleg geeft over IT contracten en Service Level Agreements.

Je bent verantwoordelijk voor de levering van standaard werkplek voorzieningen. Dat betekent dat je met je team er voor zorgt dat computers, printers, telefoons en lokale netwerkvoorzieningen in goede conditie geprepareerd zijn voor eindgebruikers.

Functie eisen

-Je werkt op HBO niveau en zult je daar succesvol moeten kunnen handhaven; je bent tenminste in bezit van een diploma MBO-ICT beheerder niveau 4;
-Je hebt gewerkt met Topdesk;
-Je hebt een ITIL diploma;
-Je hebt ervaring met Agile en/of Lean IT;
-Ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol is een pré;
-Je bent bekend met performance monitoring tooling; bekendheid met Nagios is een pré;
-Ervaring met webhosting in een Linux / Apache / Mysql omgeving is een pré
-Je kunt uitstekend, communiceren in het Nederlands;
-Je begrijpt de engelse termen die horen bij je werk;
-Je bent een Microsoft Certified Professional op Server en/of Desktop en/of Applications;
-Je bent bedreven in Incident Management Analyse en kunt dit zelfstandig uitvoeren in bijvoorbeeld Excel;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten