OPS Engineer Factoring & WCS

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
08-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
389
Status
Gesloten
Referentie
30160036

Omschrijving

Standard hours / week36

Number of Openings

1

Primary Location

Province Utrecht

Target Start Date

17-Jan-16

Target End Date

31-Dec-16

Description
IT Operations Engineer – Monitoren, testen en beheren van hoogwaardige applicaties bij een bank die voorop loopt in IT innovaties

Werken volgens de nieuwste methoden binnen complexe IT projecten Als IT Development Engineer bij het bedrijf vervul je in een professioneel team van Development- en Operations Engineers (DevOps team) een belangrijke IT inhoudelijke rol bij het testen, in productie nemen en in productie monitoren van de applicaties. Vanuit je kennis van de procesflow van de applicatie, verwacht volume en technisch gedrag van de applicaties, databases en middleware ben je in staat de impact van changes goed in te schatten en de verwachte groei in volume te kunnen monitoren.

Je werk als IT Operations Engineer is zeer afwisselend, maar tot jouw belangrijkste taken/aandachtsgebieden behoren onder meer:

  • Het bouwen van tests en testen van applicaties, met name op het gebied van performancetesten; • Het deployen van applicaties; • Het beheren van applicaties, waaronder incident management, problem management, life cycle management en monitoring.

De DevOps teams binnen ons bedrijf hanteren de Scrum methodiek en Continuous Delivery Engineering Practices. Daarmee loopt het bedrijf. Bank niet alleen voorop in concrete innovaties op IT gebied, maar ook in de werkwijze die wordt gevolgd voor het ontwerpen, bouwen en testen van applicaties alsmede het proces van in beheer nemen, het beheren en uiteindelijk decommisionen van applicaties. Op deze manier werkt het bedrijf doorlopend aan optimalisatie van de dienstverlening aan zijn klanten en aan het verder verstevigen van zijn leidende positie in de markt. Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten van het bedrijf en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt.

In je functie rapporteer je aan de IT Teammanager Factoring & Working Capital Solutions

Jouw werkomgeving
Als IT Operations Engineer bij het bedrijfwerk je samen met je enthousiaste en professionele collega’s in een (virtueel) DevOps team vanuit het kantoor van het bedrijf in Bunnik. Jouw team verricht werkzaamheden voor de Factoring units van de verschillende landen en voor de afdeling Working Capital Solutions van Commercial Banking. De afdeling maakt onderdeel uit van Operations and IT Banking/Commercial Banking Services. Werken bij OIB/CBS betekent werken binnen een professionele, dynamische afdeling in een continu veranderende en complexe omgeving. Er is veel ruimte voor innovatie, de kwaliteit staat voorop en de klant staat centraal in alle activiteiten.

Ontwikkeling en doorgroei Binnen het bedrijf realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de beste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. We zorgen dat je altijd op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen binnen je vakgebied en dat je jezelf blijft verbeteren.

Interessant arbeidsvoorwaardenpakket In deze full-time functie (36 uur) heb je als IT Operations Engineer bij het bedrijf niet alleen recht op een uitstekend basissalaris (afhankelijk van jouw werkervaring) en een OV jaarkaart, maar heb je ook een 13e maand en uitzicht op een vast dienstverband.

Een vakkundige en analytische IT Operations Engineer Je bent een vakkundige en analytische IT Operations Engineer. Je bent inhoudelijk sterk en je bent erop gericht om in je werk de beste en concrete resultaten te behalen. Je begrijpt als geen ander wat de wensen en behoeftes van jouw (interne) klanten zijn op het gebied van IT en je bent bovendien een echte teamspeler. Ook ben je in staat om collega’s te coachen en constructieve feedback te geven.

Daarnaast heb je: ­- minimaal HBO werk- en denkniveau; ­- minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een complexe IT omgeving; ­- certificering en/of bewezen vaardigheid in
•OS: IBM i (AS400) en Windows Server 2012, RedHat Linux 6.5 (pre)
•RDBM platforms: DB2 for i 7.x en MS SQL DB, Oracle DB (advantage)
•Middleware: IIS, Apache en Tomcat, Magic XPA (advantage)
•ITIL Processes
•Programming/scripting

­- kennis van en ervaring met Scrum. Ervaring met Continuous Delivery is een pre.

Ook beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor dinsdag 12 januari 14:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten