Informatie Analist BI

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
11-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
745
Status
Gesloten
Referentie
30160042

Omschrijving

Informatie Analist BI

BETREFT: Deta-Vast

Achtergrond
Wat ons bij het bedrijf drijft is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk. Dat doen we met 4300 medewerkers en met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en, als het zelf energie produceren in een stroomversnelling komt, ook kan terug leveren.

Het bedrijfsonderdeel ICT van het bedrijf is verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van een effectieve en efficiënte informatievoorziening. Binnen ICT Staven & Fudura zijn drie teams ondergebracht. Het team Beheer financiële processen, inkoop en BI bestaat uit 11 collega’s waarvan er enkelen direct met jou zorg dragen voor het beheer van de bestaande BI omgevingen.

Business Intelligence is een dynamisch domein. Het bedrijf datawarehouse is een jonge omgeving, waar veel ruimte is voor jouw inbreng. Er wordt verwacht dat je uitdaging ziet in deze dynamiek en maximaal bijdraagt aan gewenste stabiele systeemprestaties.

Werkzaamheden
Als Informatie Analist BI ben je verantwoordelijk voor het robuust, stabiel en continue beschikbaar zijn van de Business Intelligence-systemen (BI-systemen). Je focus ligt op de tools SAP Business Objects Dataservices en Oracle 11g. Naast verzorgen van het beheer en onderhoud van deze tools, ben je mede verantwoordelijk voor de invulling van het application lifecyclemanagement.
Je stelt beheerplannen op en draagt zorg voor tijdige uitvoering. Het ontwerpen van ETL processen kent voor jou geen geheimen. Je bent gesprekspartner voor de ontwikkelaars binnen het bedrijf en je bent in staat hun werk op een constructieve manier te beoordelen. Je draagt bij aan het opstellen van ontwikkel- en beheerrichtlijnen en neemt deel aan diverse projecten. Tevens geef je gebruikersondersteuning door het beantwoorden van vragen van onze interne klanten en hen proactief te informeren over ontwikkelingen binnen het domein. Je fungeert als intermediair en opdrachtgever naar onze partners op het vlak van technisch (applicatie)beheer. Je komt met adviezen en verbetervoorstellen gericht op continuïteit, performance- en capaciteitsmanagement.

Functie-eisen
Om te kunnen excelleren in de functie van Informatie Analist BI heb je een afgeronde HBO opleiding richting Informatica en minimaal 3 jaar ervaring in een BI-beheer omgeving. Uiteraard heb je kennis en ervaring met het beheren van ETL processen, Business Objects Dataservices en Oracle databases en je bent bereid om je kennis verder uit te breiden. Ervaring met SAP, SAS en of de Business Objects Enterprise Suite (Web Intelligence) is een pré.

Je bent communicatief sterk en werkt graag in projecten. Analyseren is jouw kracht en je bent proactief en overtuigend in je samenwerking met zowel de klant als met direct collega’s. Doordat het bedrijf datawarehouse een jonge omgeving is, is er veel ruimte voor jouw inbreng. Je ziet uitdaging in deze dynamiek en je draagt bij aan de gewenste stabiele systeemprestaties.

Extra informatie

Standplaats

Weert en soms Den Bosch

Aantal uren

40 uur per week

Startdatum

per direct

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor donderdag 14 jun 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten