SAP Basis Consultant

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
12-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
442
Status
Gesloten
Referentie
22

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol SAP Basis consultant
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 25-01-2016
Einddatum 25-01-2017 Verlengbaar
Aantal uren per week 16-24

VACATURE-INFORMATIE

De organisatie
P-Direkt levert moderne, efficiënte, betrouwbare en direct toegankelijke bedrijfsvoeringservices met een focus op personeel, voor en door de medewerker van de Rijksdienst. Met het P-Direktportaal, Rijksportaal Personeel en het contactcenter P-Direkt bedienen we de rijksambtenaar. Wij bieden een gevarieerd pakket aan HR-services aan ruim 120.000 rijksambtenaren. Onze diensten zijn professioneel, modern en gericht op eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en zelfbediening. De salarisbetaling en personele informatievoorziening zijn belangrijke eindproducten.
De afdeling Dienstverleningssystemen is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de dienstverlenende systemen; het P-Direktportaal, SAP-HR, SAP Payroll en het digitaal personeelsdossiersysteem

Functieomschrijving
Momenteel migreren wij ons SAP landschap naar een ander datacenter. Voor dit project zoeken wij ondersteuning in de vorm van een projectsecretaris die zo nodig ook sap basis testwerkzaamheden wil verrichten. Je bent een ervaren Sap Basis consultant die ruime project ervaring heeft. Je vindt administratieve taken prettig om uit te voeren en je bent accuraat. Je hebt er geen moeite mee om de projectoverleggen vast te leggen. Je bent een teamplayer en je bent als geen ander in staat zaken zo te plannen en te organiseren, dat de voortgang optimaal is gegarandeerd.
Wij zoeken iemand voor 2-3 dagen per week.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Je hebt minimaal zeven jaar sap basis ervaring met complexe SAP omgevingen. Hiernaast heb je ruime projectervaring met bij voorkeur transitieprojecten. Je bent resultaat- en klantgericht, communicatief sterk en een goede organisator. Ook ben je als geen ander in staat zaken zo te plannen en te organiseren, dat de voortgang optimaal is gegarandeerd.

 • Ruime Sap Basis ervaring;

 • Ruime ervaring met projectbewaking in een complexe omgeving;

 • Servicegericht met communicatieve vaardigheden op verschillende niveau’s;

 • Ervaring met Sap transitie trajecten;

 • Prince II gecertificeerd;

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-01-2016 11:20
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten