Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
2
Bekeken
662
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

29-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

12-1-2016 om 15:00 uur

Verzorgt de logistieke voorbereiding en coördineert de uitvoering van het onderhoud van het gebouw zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde; voert technische werkzaamheden / onderhoud uit in of rondom het gebouw of besteedt deze uit in opdracht van de senior gebouwbeheerder;
Voert technisch onderhoud en reparaties uit, lost storingen op en rapporteert schriftelijk over de uitgevoerde werkzaamheden; Verricht klein en preventief onderhoud aan het pand, interieur, buitenterrein, technische installatie e.d.
Draagt zorg voor de verwerking van kantoorartikelen en houdt hier toezicht op. Verricht zo nodig repro- en postwerkzaamheden.
Ondersteunt applicatiebeheer voor de applicaties FMIS, het toegangscontrolesysteem en GBS.
Coördineert het beheer van, magazijn en opslagruimten, technische installaties treedt op als intermediair tussen organisatie en installatiebedrijven;
Coördineert interne verhuizingen, regelt de verbouwingen en aanpassingen aan de voorzieningen;
Draaien van bereikbaarheidsdiensten.
Opgeleid persoon binnen de BHV organisatie.
Is uitvoerend bij het verplaatsen van inventaris en coördinerend als het gaat om interne en externe verhuizingen, verbouwingen of additionele aanpassingen van het interieur of van gebruik van het interieur.
Houd toezicht op een juist gebruik en beheer van gemeenschappelijke ruimtes en biedt ondersteuning tijdens vergaderingen.

Functie eisen

minimaal een afgeronde MBO Facility Management
minimaal 3 jaar ervaring op facilitair gebied, kennis en ervaring m.b.t. het facilitaire proces
vaktechnische kennis van elektronische en mechanische apparatuur en installaties en aansturen van externe aannemers

Competenties

Een positieve en kritische werkhouding heeft, eigenaarschap toont, verantwoording neemt, pro-actief is, behulpvaardig en klantgericht is.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-01-2016 16:18
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-01-2016 16:27
  Plaats
  Rotterdam
  Geplaatst door
  PJS Gebouwbeheer & Bouwservice.
  Status
  Pro
  Bijlage
  1pmow0m2mujuc4f.pdf

  Mijne dames, heren,
  Gaarne kom ik in aanmerking voor de functie Medewerker Facilitaire Dienstverlening (659542) Mijn leeftijd en de bijbehorende werkervaringen staan garant voor de door u gestelde functie eisen. Mijn meegeleverde CV zal hier verder inzicht in geven. Ben momenteel ZZP-r maar sta open voor iedere vorm van arbeidsrelatie. Hopende u dit in een persoonlijk gesprek nog eens persoonlijk toe te mogen komen lichten en snel iets van u te mogen horen.
  Met vriendelijke groet,
  P.J. Schmitt.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten