Hoofd afdelingen Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roermond
Reacties
0
Bekeken
424
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

1-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-1-2016 om 10:00 uur

De afdelingen ontwikkelen beleid op ruimtelijk gebied, waarbij gedacht moet worden aan structuurvisies voor stedelijke ontwikkeling, beleid op het gebied van economie (kantoren en bedrijven, detailhandel, horeca, verkeer en vervoer, recreatie &, toerisme), wonen, natuur & landschap, monumentenzorg & archeologie en stedenbouw.
Daarnaast zijn ze belast met het begeleiden van stadsontwikkelingsprojecten, al dan niet in samenwerking met marktpartijen (samenwerkings- en realiseringsovereenkomsten).
Ook het opstellen van bestemmingsplannen is een taak van de afdelingen. Verder vindt advisering plaats ten behoeve van ruimtelijke projecten, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen, waartoe ook de advisering (en beleidsontwikkeling) met betrekking bodem, geluid en externe veiligheid behoort.

De functie bestaat o.a. uit

Allround management van Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten;
Het leveren van een bijdrage aan de (strategische) beleidsontwikkeling, alsmede de zorg voor de beleidsuitvoering op het terrein van de afdelingen;
Het zorgdragen voor de planning van de taken van de afdeling en het zorgdragen voor een goede bedrijfsvoering van de afdeling;
Het organiseren, coördineren en delegeren van de werkzaamheden om de taken van de afdelingen, binnen de principes van integrale advisering, te volbrengen;
Strategische sparringpartner op de beleidsterreinen van de afdelingen voor het college van B&W, Managementteam en medewerkers.

Functie eisen

een afgeronde WO opleiding is een vereiste.
in de afgelopen 8 jaar tenminste 6 jaar werkervaring als manager/leidinggevende op het gebied van openbare ruimte is een vereiste.
minimaal 6 jaar werkervaring als strategisch sparringspartner op het gebied van openbare ruimte. Met aandachtsgebieden economie en/of wonen en/of natuur en/of archeologie en/of stedenbouw.
minimaal 10 jaar werkervaring binnen RO op het gebied van economie met ruimtelijke projecten en/of beleidsontwikkeling.
Vertalen van politieke opvattingen naar de organisatie, gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Verder zoeken wij

Een people-manager die enthousiasmerend en stimulerend sturing geeft aan de afdelingen;
Een verbinder en inspirator met een drive voor innovatie en vernieuwing;
Een leidinggevende die de specialisten in hun kracht zet en daarmee meewerkt aan het professionele succes van de afdelingen binnen de organisatie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten