Intermediair
Becoss
Geplaatst op
12-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
BCTR359

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De gemeente Zwolle is een innovatieve en creatieve organisatie die in ontwikkeling is. We willen meer en op verschillende manieren samenwerken met en voor de stad. Wij opereren hierbij vanuit het concept van Het Nieuwe Werken en De Nieuwe Ambtenaar (DNA). De vier V’s, onze huidige kernwaarden (vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid en vakmanschap), geven daarbij richting aan onze ‘handel en wandel’. Dat geldt ook voor onze sturingsprincipes:
De stad is leidend, onze structuur is volgend en past bij de opgave die we hebben.
We zijn een hybride organisatie, netwerk én lijn. Bij repeterende productieprocessen richten wij ons op standaardisatie en lean, ingebed in de lijn. Creatieve ontwikkelprocessen benaderen we vanuit een flexibele netwerkbenadering.
We zijn georganiseerd op grond van rollen, niet op grond van functies. De rol bepaalt onze werkstijl, niet de functie.
We zijn strak op de afstemming in de keten en los georganiseerd.
We werken kortcyclisch vanuit prikkelende ambitie.
De afdeling HR (Human Resources) is onderdeel van de eenheid Advies en Faciliteiten en ontwikkelt het strategisch kader waarbinnen medewerkers en management hun talent verbinden met de doelen van de organisatie (en de eigen doelen daarbinnen). Door het voorzien in een klantgerichte, vakkundige en doelmatige dienstverlening dragen wij bij aan een organisatieklimaat waarin onze medewerkers dit optimaal kunnen doen.
De afdeling bestaat uit een team Advies, Loopbaanadvies, Beleids- en HR advies en een team ondersteuners ten behoeve van het Loopbaancentrum en het Arboteam.

Je adviseert, monitort en begeleidt als procesbegeleider en partner in business de manager van de eenheid Advies & Faciliteiten en het Shared Service Center (SSC) tijdens de invoering van HR-besluiten. Je start initiatieven op, ondersteunt en adviseert managers en medewerkers bij personele en organisatorische vraagstukken als het Strategisch Personeelsplan, disciplinaire trajecten, herplaatsingstrajecten, DNA en cultuur(verandering). Je volgt de ontwikkelingen op het vakgebied en draagt kennis over, je participeert in diverse vormen van professioneel overleg en draagt bij aan de ontwikkeling van de producten en – diensten op het gebied van HR. Verder representeer je de HR expertise, en onderhoudt je de communicatie met de HR-beleidsadviseurs binnen de gemeente en zorgt voor verbinding tussen beleid en uitvoering.

Kandidaatomschrijving
Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van HR en bent een ervaren, stevige adviseur met ruime aantoonbare ervaring in het strategisch adviseren en begeleiden van verandertrajecten. Je hebt visie op het HR-vakgebied en de manier waarop de dienstverlening aan de klant vorm krijgt. Je gaat gemakkelijk relaties aan, bent een teamplayer en bent je bewust van het werken in een politieke context.

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HR.
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar als HR-Adviseur en/ of HR manager.
Referentie vereist

Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte
Motivatiebrief

Aanvang opdracht

1-2-2016

Voltooiing opdracht

31-1-2017

Optie verlenging

2 x 6 maanden

Uren

36 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten