Solution Architect

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
309
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijven, klanten en consumenten regelen hun business meer en meer online en mobiel. Wij zijn op zoek naar een solution architect die mooie oplossingen voor met name het mobiele domein ontwerpt.

Heb jij meerjarige ervaring als Solution Architect? Heb je affiniteit en ervaring met mobile en online kanalen en heb je ervaring met het aansturen van outsourcingspartijen als het gaat om softwareontwikkeling? Wil jij werken bij een aansprekende internationale opdrachtgever?

Met jouw uitgebreide ervaring van mobile en online kanalen weet je hoe je de business kan adviseren om doelstellingen te vertalen naar een pragmatische en toekomst vaste doelarchitectuur. Je bent in staat samen met de business een roadmap van de bestaande situatie naar de toekomst te definiëren. Bovendien vind je het belangrijk om te blijven leren en om anderen te helpen hun kennis te vergroten en daarbij actief te coachen.

Bij onze klant heb je daarvoor de beste technologieën tot je beschikking: Backbase, Java, TIBCO, en Bootstrap, om er maar een paar te noemen.

Werkzaamheden

De Solution Architect zorgt voor de vertaling van de Enterprise Architectuur naar een concrete technische architectuur die de klant de komende tijd zal gaan gebruiken. Wanneer je business-wensen vertaalt naar een duidelijke technische architectuur dat past in de omgeving van onze mobiele applicaties, hou je rekening met ons uitgangspunt; één standaard.

Profiel

Onze klant zit midden in de overgang en bouwen hard aan onze digitale toekomst. Zo'n verandering gaat niet zonder slag of stoot en soms gaat het langzamer dan je wilt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld. In dit speelveld, waar alles met de methodiek van Scrum werkt, functioneer jij zowel zelfstandig als in teamverband. Goede social skills zijn dus echt belangrijk als je het verschil wilt maken. Programmeren doe je niet zelf, maar je moet er wel verstand van hebben. Je ziet waar processen beter georganiseerd kunnen worden en weet wat er technisch kan. Daarbij bedenk je natuurlijk altijd voor wie we het doen: de klant.

Je hebt ervaring als solution architect en hebt ervaring met Agile/Scrum, continuous delivery en improvement en mobiliteit. Daarnaast vind je het leuk om met Engelstalige outsourcingspartijen te werken.

Eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel NL en EN;

 • Ervaring en kennis Mobile

Wensen

Kennis en ervaring

 • API

 • Web-based omgevingen

 • MIfid 2 en 3

 • IFW

 • Wetgeving PSD2

Aanbod

Regio

Amsterdam

Duur

per direct voor 6 maanden met optie op verlenging

Tarief

graag richttarief aangeven

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten