Tekenaar kunstwerken (civieltechnisch)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
279
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum 01-03-2016
Einddatum 28-02-2017
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 36
Sluitingsdatum 22-01-2016 om 12:00 uur

Provincie Fryslân heeft haar infrastructurele kunstwerken (o.a. bruggen, viaducten, tunnels en sluizen) getoetst op constructieve veiligheid. Daaruit blijkt dat de komende jaren de nodige kunstwerken vervangen of gerenoveerd moeten worden. Voor het vervangen en renoveren van kunstwerken is de provincie op zoek naar een ervaren civieltechnisch tekenaar. De werkzaamheden worden in een projectteam uitgewerkt. Als het aanbod van tekenwerkzaamheden onvoldoende is, zal de medewerker ook als projectmedewerker worden ingezet.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 1 februari 2016. Tijdens het gesprek dient een voorbeeld van recent tekenwerk te kunnen worden getoond.

Functie eisen

-Minimaal en afgeronde Mbo-opleiding in de GWW sector;
-Aantoonbare werkervaring als tekenaar civieltechnische kunstwerken (minimaal 5 jaar ervaring met kunstwerken);
-Minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider voor de renovatie of nieuwbouw van een infrastructureel kunstwerk;
-Ervaring als civieltechnisch tekenaar gedurende de gehele voorbereidingsfase van minimaal één vaste brug en minimaal één beweegbare brug;
-Aantoonbare ervaring met 3D tekenpakket en Autocad

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten