Manager Financial Control

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
12-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
1
Bekeken
627
Status
Gesloten
Referentie
92160012

Afrondingstoelichting

-


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Manager Financial Control
 
De functie

Als Manager Financial Control bij onze opdrachtgever geef je leiding aan een team van professionals en ben je inhoudelijk vakkundig, motiverend en doortastend. Je dagelijks werk bestaat uit de volgende onderdelen: -Je coacht en ontwikkelt je team, zodat zij uitstekend in staat zijn zorg te dragen voor het borgen van de financial control vereisten binnen de operationele processen. -Je bent een sparringpartner op inhoud. -Je draagt zorg voor het opstellen van financiële verantwoordingsinformatie ten behoeve van strategische interne en externe stakeholders zoals de directie en RvC, DNB en AFM. -Je draagt zorg voor het opstellen van financiële rapportages van strategische projecten met een zeer groot afbreukrisico. -Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe accountants. -Je signaleert knelpunten in de financiële werkprocessen. Je komt met voorstellen voor verbetering. En je adviseert het management over nieuwe wet- en regelgeving op het vakgebied. Op termijn zal er binnen het team een onderdeel business intelligence worden ingericht.
 
Het profiel
-Je hebt een afgeronde financiële wo-opleiding bij voorkeur aangevuld met een opleiding tot RA of RC. -Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een complexe financial control functie. Bij voorkeur heb je deze werkervaring opgedaan bij een bank, maar zeker binnen een complexe multidisciplinaire organisatie. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar als leidinggevende gewerkt. -Je bent een scherpe financial die snel schakelt. Ook ben je gewend om te werken in een veranderende omgeving. -Kennis van het bankwezen en van bancaire producten, IFRS en Basel is een grote pre. -Je kunt goed omgaan met deadlines. -Je bent een echte teamspeler. Je legt makkelijk verbinding met mensen, dat doe je tactisch en overtuigend.
 
Jouw afdeling
Je team heeft te maken met strakke deadlines en pieken en dalen in de werkbelasting. Dat weet jij onder controle te houden en in goede banen te leiden. Dat doe je in een open en informele sfeer. Als Teammanager Financial Control rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Control en maak je deel uit van het MT Control.

Startdatum

Z.s.m.

Einddatum

31-03-2016

Locatie

Tilburg

Uurtarief: Tussen de €80 en €85 (Afhankelijk van kennis en ervaring) inclusief reiskosten, exclusief BTW.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht dan ontvangen we graag uiterlijk woensdag 13 januari 10:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en uurtarief.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-01-2016 12:30
  Plaats
  Bergen op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten