Teammanager Informatie Management

Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
3
Bekeken
731
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor jullie reacties op deze functie. We hebben inmiddels kandidaten geselecteerd, mocht je niks van ons hebben gehoord zit je helaas niet bij de selectie. Mocht je hiervoor graag een specifieke terugkoppeling willen of eens een kennismakingsgesprek willen inplannen, neem dan gerust contact met mij op via t.noordermeer@seven-stars.nl!

Groet Tamar Noordermeer


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Hallo!

Op zoek naar een uitdagende nieuwe rol als Teammanager ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-informatie

De Belastingdienst is in beweging! En tegelijkertijd wil zij zorg blijven dragen voor de continuïteit van de bv Nederland. Wil jij graag aan de basis staan van bedrijfskritische processen? Zie jij het als uitdaging om deze continuïteit te borgen in tijden van verandering? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe teammanager binnen de unit Informatiemanagement (UIM) bij de Centrale Administratie van de Belastingdienst (B/CA)?

We zoeken een teammanager voor het team Beheren en Produceren Gegevens. Dit team is verantwoordelijk voor de ontwerpen en de implementaties van de Basis Registraties (BRS), data-management en data-warehouse oplossingen (EDW/MIH).

Als teammanager ben je leidinggevende van een team binnen UIM en onderdeel van het managementteam van de unit. Je bent zowel verantwoordelijk voor de resultaten van je eigen team als dat van de gehele unit. Je stelt in samenwerking met de uitvoerenden de te bereiken doelstellingen vast en stuurt vervolgens aan om deze doelen te bereiken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de unit. Dat doe je in samenwerking op te zoeken in de ketens, het voeren van risicomanagement.

Je neemt deel aan strategische projecten waarin je concrete voorstellen doet om unitbrede doelstellingen te halen. Binnen deze projecten creëer je voldoende draagvlak voor jouw ideeën en adviezen en richt je je op de ontwikkelingen die voor de unit relevant zijn, zoals het werken met Agile en Lean. Je beweegt je moeiteloos tussen verschillende niveaus en weet de werkvloer, directie en externe partijen te overtuigen. De behaalde voortgangsresultaten rapporteer je uiteindelijke aan de directeur van de unit.

Functie-eisen

 • Je hebt een wo-diploma, liefst in de richting van Bestuurskunde of Bestuurlijke Informatica.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het leidinggeven aan specialisten op hbo- en wo-niveau.

 • Je beschikt over gedegen kennis van organisatieveranderings-, inrichtings-, en procesprincipes en kent de fiscale processen en systemen binnen de Belastingdienst.

 • Daarnaast heb je kennis en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van massale geautomatiseerde realtime en/of batchprocessen.

 • Als je beschikt over ervaring met veranderingsprocessen en het in de lijn borgen van nieuwe of gewijzigde processen is dat een pre.

Je werkt het liefst in een dynamische omgeving en kan prioriteiten stellen als dat nodig is. Je bent in staat om in een complex politiek-bestuurlijk krachtenveld, waar continuïteit hoog in het vaandel staat, tot afgewogen oordelen en adviezen te komen. Daarin durf je kritisch en tegendraads te zijn, maar je weet dit met tact voor het voetlicht te krijgen. Je hebt een stevige persoonlijkheid en loopt niet weg voor je verantwoordelijkheden.

Jouw competenties?

 • organisatiesensitiviteit

 • netwerken

 • groepsgericht aansturen

 • omgevingsbewustzijn

 • bestuurlijke sensitiviteit

Overige informatie

Startdatum

01-02-2016

Inzet

32 uur/week

Duur

Aantal maanden met optie op verlenging

Werklocatie

Apeldoorn

Meer info? Neem contact op met Tamar Noordermeer, Seven Stars.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  13-01-2016 16:54
  Plaats
  Aalsmeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-01-2016 21:09
  Plaats
  drachten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-01-2016 12:30
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten