Informatie Analist in Eindhoven

Opdrachtgever
Centric Netherlands BV afd SP
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
69,50
Op locatie
Eindhoven
Reacties
3
Bekeken
395
Status
Gesloten
Referentie
S-201507112

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een Informatie Analist.
Standplaats
Eindhoven (max. 1uur reisafstand)
Max. tarief
€69,50
Omvang
37,5uur per week
Aanvang
Zo spoedig mogelijk
Eind
3 maanden+

Functieomschrijving
Als Informatieanalist inventariseer je de eisen en wensen van de klant en analyseer je welke aanpassingen op de processen en IT-systemen hiervoor nodig zijn Deze wensen vertaal je vervolgens naar het juiste niveau van functionele eisen, klaar voor verdere implementatie door de ontwerpers en ontwikkelaars.
Je analyseert de huidige systemen en processen en komt met verbeteringsvoorstellen voor een optimale systeeminzet, voor nu en in de toekomst.
Voor de informatieanalyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en gereedschappen zodat een goede overdracht, inbedding in de organisatie en documentatie gegarandeerd wordt.
Naast het opstellen van de functionele eisen ben je ook mede verantwoordelijk voor het opstellen van testscenario’s en het valideren van door het team gebouwde oplossingen.

Functieprofiel
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO en/of Academische opleiding.
Je bent vertrouwd met Client / Server en webapplicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt liefst ook affiniteit met mainframe systemen. Ook kennis van Teamcenter CAD systemen is een pre. Je bent sterk analytisch en bent in staat om vragen van de klant te vertalen naar optimale systeemoplossingen. Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt. Ervaring op het gebied van requirementsengineering en informatieanalyse is vereist. Ervaring met Enterprise Architect is een pré.
Je bent gewend om in projectverband te werken. Ook het zelfstandig managen van (kleine) deelprojecten kan tot jouw takenpakket behoren. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT-ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT-ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Heb je interesse in deze opdracht, dan ontvang ik graag je CV voorzien van korte motivatie en je uurtarief.

Marike Schuring

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  15-01-2016 11:13
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 14:51
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-01-2016 20:35
  Plaats
  Landgraaf

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten