Onderzoeker Sociale Teams

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oosten van het land
Reacties
1
Bekeken
613
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1193

Omschrijving

Voor een gemeente in het oosten van land zijn wij op zoek naar een Onderzoeker scenario’s uitvoeringsorganisatie Sociale Teams, die onderzoek gaat doen naar mogelijke scenario’s voor een uitvoeringsorganisatie sociale teams, daarbij een belangenscan bij het onderzoek betrekt en de uitkomsten hiervan in een rapportage verwerkt vóór 17 maart a.s.

In deze gemeente werkt men vanaf januari 2015 met Sociale Teams. Gericht op het ondersteunen van mensen die moeite hebben met zelfredzaamheid op één of meer leefgebieden, preventief handelen, door middel van vraagverheldering sturing geven aan inzet van ondersteuning, het benutten en versterken van (gemeenschappelijke) kracht van bewoners.  Hiervoor is een tijdelijke projectorganisatie neergezet tot 1 januari 2017. De gemeente wil vanaf 1 januari 2017 een definitieve uitvoeringsorganisatie hebben staan. In de eerste drie maanden van 2016 wil de gemeente onderzoeken welke vorm  deze uitvoeringsorganisatie dient te krijgen.

Taken

Uiterlijk 17 maart een rapportage aan de gemeente aan te leveren met daarin twee of drie uitgewerkte scenario’s voor een nieuwe uitvoeringsorganisatie per 1 januari 2017
De op te leveren rapportage dient uit te gaan van de geformuleerde visie op inhoud en visie op organisatie

 • Lokale verankering en het in stand houden van de sociale infrastructuur (gebruik maken van kracht en kwaliteit infrastructuur Deventer, geen voorkeur voor  aanbestedingstrajecten)

 • Loslaten verbinding medewerkers met moederorganisatie (wat overigens niet wat zegt over loslaten van specialisme)

 • Het huidig budgettair kader is uitgangspunt

 • Versterking onafhankelijke positionering

 • Beëindiging huidige subsidierelaties m.b.t. de sociale teams met Raster, De Kern en Mee met ingang van 1 januari 2017. Afhankelijk van de uiteindelijke vorm van uitvoeringsorganisatie worden nadere financiële en inhoudelijke afspraken gemaakt.

Vereisten

WO-werk en denkniveau (afgeronde WO-opleiding)
Voorstel voor de aanpak en een overzicht van referenties van vergelijkbare trajecten
Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van sociale teams
Aantoonbare werkervaring met het onderzoeken van scenario's voor uitvoeringsorganisaties
aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van een belangenscan

Competenties

Analytisch
Communicatief vaardig
Oordeelsvormend
Zelfstandig
Flexibel
Doortastend

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief tenminste 2 referenties van vergelijkbare opdrachten - zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-01-2016 20:49
  Plaats
  doetinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten