Teamcoordinator HR Services

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Den Bosch
Reacties
1
Bekeken
380
Status
Gesloten
Referentie
Teamcoordinator HR Services

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Teamcoordinator HR Services. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Den Bosch is Harvey Nash op zoek naar een Team Coordinator HR Services.

Start

z.s.m.

Duur

6 maanden

Inzet

40 uur per week

Omschrijving

De afdeling HR Services staat onder leiding van de Manager HR Services die rapporteert aan de Group Process Owner HR van het internationale Shared Services Center van. HR Services bestaat uit ongeveer 25 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de personeel- en salarisadministratie van de medewerkers van de Nederlandse bedrijfs onderdelen. HR Services werkt volgens het click, call, face principe waarin de HR Portal de belangrijkste eerste ingang is voor managers en medewerkers. In het model wordt nauw samengewerkt met de andere HR afdelingen voor een optimaal E2E proces.
Als Team Coordinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse operatie van het team Services & Operations (onderdeel van HR Services). Services & Operations geeft antwoord op HR vragen van medewerkers en managers en voert de HR administratie inclusief payroll. De dienstverlening maakt integraal onderdeel uit van de End-to-End keten voor de HR dienstverlening aan de organisatie. De afdeling bouwt aan haar capabilities om bovenstaande ambitie volledig waar te maken. Als teamcoordinator ben jij de motor van continuous improvement. Je voegt waarde toe door mensen persoonlijk te ontwikkelen, KPI’s te overtreffen en klanten positief te verrassen door het bieden van excellente service.
Je bent verantwoordelijk voor de performance van het team en voor het behalen van de afgesproken service levels. Je coacht en ontwikkelt jouw team en optimaliseert de dienstverlening. Als lid van het managementteam van HR Services geef je invulling aan de ambitie om het best presterende HR Service Center te worden.

Profiel

Wij zoeken het best passende talent voor de functie. Dat betekent dat je naast inhoudelijke kennis en vaardigheden beschikt over drive, ambitie en passie om samen het beste resultaat te leveren. Pas dan zullen we in staat zijn om de best presterende en meest klantvriendelijke dienstverlener in onze branche van Nederland blijven.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie herken jij jezelf in de volgende elementen

HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Human Resources
2-3 jaar ervaring in een leidinggevende functie (idealiter een team van 5-10 personen)
Ervaring in een klantgerichte omgeving
Kennis en ervaring van HR administratieve processen en de verbetering hiervan
Ervaring met projectmanagement en changemanagement
Advanced Lean Skills
Met jouw oog voor detail, kwaliteit en risico’s ben je een kei op vlak van procesverbetering
Je weet zaken juist in te schatten, bent resultaatgericht, pro-actief en weet over vakgebieden heen te kijken en mensen te verbinden
Je bent een aanpakker, (stijl)flexibel, stressbestendig, beschikt over overtuigingskracht en kunt uitstekend plannen & organiseren
Je bent bij voorkeur full-time beschikbaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    15-01-2016 21:56
    Plaats
    Nijmegen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten