Programmamanager Dijkversterking

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
283
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

28-01-2017

Optie op verlenging

Ja (3x6mnd)

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

20-01-2016 om 10:00 uur

Het Waterschap Peel en Maasvallei is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het werkgebied. Het waterschap zorgt voor de veiligheid achter de dijken, de waterhuishouding en schoon oppervlakte water. De primaire, besturende en ondersteunende processen van het waterschap zijn ondergebracht in de (vijf) programma's Waterkering, Watersysteem, Vergunningen & Handhaving, Bestuur, Communicatie & Veiligheid en Bedrijfsvoering.

Het Programma Waterkeringen is opgebouwd uit het project Dijkversterking en het proces Waterkeringen (beheer). Binnen projecten Dijkversterking wordt invulling gegeven aan een omvangrijk dijkversterkingsprogramma. Hierbij is de opgave om circa 70 km. dijken te versterken tot het wettelijke beschermingsniveau.

Waterschap Peel en Maasvallei (WPM) heeft een dijkversterkingsprogramma voor HWBP-projecten in voorbereiding, dat uiterlijk 2024 uitgevoerd moet zijn. Hiertoe is een Programmaplan opgesteld (april 2015). Het bestuur van WPM voorziet of voelt een risico van niet-tijdige realisatie van een deel van het HWBP-dijkversterkingsprogramma. Het bestuur heeft daarnaast een gewijzigd beeld gekregen van de urgentie en heeft een nieuwe doelstelling geformuleerd. Het HWBP-dijkversterkingsprogramma dient nu in 2020 gereed te zijn.

We zoeken een Programmamanager Dijkversterking Hoogwater Beschermings programma (HWBP). Van hem/haar wordt verwacht dat hij samen met een bestaand team de opgave die Waterschap Peel en Maasvallei heeft trekt en versneld uitvoert.

De Governance: sturen en samenwerking door besluitvorming (verder) in te richten, het richten van het programma (maximaal clusteren) met als doel effici├źntie over projectfasen heen (maximaal parallel werken) en de programmaorganisatie verder vorm te geven. Hierbij gaat het om de inrichting en opbouw van een aparte entiteit, waar we als waterschap, gelet op de fusie, behoefte hebben aan continu├»teit. Dit gelet op de noodzaak om tijdig te voldoen aan wettelijke normen en de veiligheid van Noord- en Midden-Limburg.

-Het realiseren en waar mogelijk versnellen van de dijkversterkingen van WPM;
-Stabiel maken van de uitvoeringsscope;
-Sturing van het programma inrichten;
-Bestuurlijk draagvlak verwerven en bestuursovereenkomsten voorbereiden en sluiten ten behoeve van de uitvoering;
-Actief omgevingspartijen betrekken en verzorgen van draagvlak;
-Opbouwen van een multidisciplinair uitvoeringsteam;
-Voorbereiden van aanbesteding naar de markt ten behoeve van de realisatie

Functie eisen

-in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als programmamanager of opdrachtgever binnen de overheid.

  • in de afgelopen 10 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring met uitvoeringsprojecten binnen de overheid (Waterschap, Provincie, gemeente of Rijk) in de rol van programmamanager.

  • in de afgelopen 5 jaar werkervaring in een reorganisatie context.

  • in de afgelopen 3 jaar werkervaring binnen het werkterrein waterveiligheid.

  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met het opzetten en aansturen van multidisciplinaire projectorganisaties.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten