Applicatiebeheerder Salesforce / Veeva

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Hoofddorp
Reacties
1
Bekeken
466
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de getoonde interesse. Helaas is de opdracht reeds vervuld.

Met vriendelijke groet,
Tijmen Visser
Recruitment Consultant Yacht IT


Omschrijving

Voor een innovatieve, internationale, farmaceutische organisatie zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder Salesforce/Veeva.

Als applicatiebeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt binnen Nederland voor de applicaties Salesforce en Veeva. Jij levert uistekende gebruikersondersteuning en lost zelfstandig incidenten op. Daarnaast denk je vanuit je uitgebreide kennis en ervaring mee aan verbeterpunten in het IT landschap.

Functie-eisen
Als applicatiebeheerder heb jij uitgebreide kennis en ervaring met de applicatie Salesforce en/of Veeva. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om vragen vanuit de business te vertalen naar concrete oplossingen. Daarnaast spreek je zowel Nederlands als Engels en ben je bereid om iedere maand af te reizen naar Zürich voor overleg met collega's uit andere landen. Ten slotte is ervaring in een Farmaceutische organisatie een grote pré!

Spreekt bovenstaande functie je aan, dan ontvang ik graag z.s.m. je CV, motivatie en beschikbaarheid (tarief en eventuele geplande vakanties).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    16-01-2016 21:42
    Plaats
    Hilversum

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten