Freelance commerciële medewerker gezocht

Opdrachtgever
Flashcab Media
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
68
Status
Gesloten

Omschrijving

Primeur voor de Belgische markt!

Flashcab Media is een jong, innoverend communicatie bureau met specifieke focus op de ontwikkeling van het ‘Taxi interactive’ media platform, een compleet nieuw en interactief advertentieplatform dat exclusief beschikbaar is in taxivoertuigen in Brugge en aan de kust.

Voor verdere uitbreiding van ons netwerk regio Oostende – Knokke – Brugge, willen we ons commerciële team versterken met een freelance commerciële buitendienst medewerker.

Functie eisen

U zal een bestaande klantenportfolio optimaliseren en aan actieve prospectie en klantenacquisitie doen binnen het toeristische/recreative segment (events, hotels, restaurants, musea, nightlife...).
Via geselecteerde prospecten ga je op zoek naar opportuniteiten waar onze diensten en campagnes een toegevoegde waarde bieden. Deze bevinden zich bij voorkeur in jouw eigen woonomgeving.

Functieprofiel

  • Zelfstandig statuut (hoofd- of bijberoep)

  • Perfect Nederlandstalig, Frans is een plus

  • U hebt minimum 2 jaar commerciële ervaring in een BtoB omgeving

  • Ervaring op de advertentiemarkt is geen must, maar wel een plus

  • je bent in bezit van rijbewijs B

  • Natuurlijk talent voor contacten, commercieel gevoel en ambitieus

Aanbod

We bieden een functie waarin u voornamelijk naar eigen inzicht kan ondernemen binnen een innoverende start up. Hierbij word je uiteraard ondersteund vanuit de organisatie en na een inlooptijd krijgt u ook het beheer van de klantenportefeuille binnen uw regio.
U plant uw eigen tijd en agenda en wij bieden de keuze tussen een full of part time samenwerking. U bent verantwoordelijk voor het behalen van uw eigen commerciële doelstelling en omzet.

We bieden een aantrekkelijke progressieve provisie op uw bruto omzet en ook herhalingsaankopen lopen via jou.

Pas je in dit profiel en wil je graag meewerken aan de lancering van dit nieuwe digitale platform, neem dan contact via onderstaande gegevens.
Bjorn van Hijfte
bjorn@flashcabmedia.com
0488 408 795

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten