Kwartiermaker Staf HRM

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
13-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
569
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1197

Omschrijving

Voor de Nederlandse Politie zoeken wij een Kwartiermaker Staf HRM, die de inrichting van een volwaardige stafafdeling HRM gaat ondersteunen, het MT PDC HRM inhoudelijk gaat ondersteunen en adviseren inzake de besturing van de dienst HRM en de aansturing/coördinatie van de stafafdeling in oprichting.

Het PDC is een relatief nieuwe shared service organisatie. De opdracht behelst de inrichting van de stafafdeling binnen de Dienst HRM. Dit betekent het opstellen van een ontwerp  -processen en functies - alsmede het inwerking brengen hiervan, inhoudelijk advies en ondersteuning van de dienstleiding op bestuurlijke thema's zoals portfoliomanagement en business control. Binnen de stafafdeling PDC HRM zijn reeds een aantal functionarissen werkzaam, onder andere het secretariaat van de dienstleiding, business control en de Persoonlijk adviseurs van de dienstleiding.

Taken

Adequate advisering en (inhoudelijke en organisatorische) ondersteuning aan het MT PDC HRM.
Bijdrage leveren aan het proces van ontwikkeling en implementatie van beleid op het HRM-vakgebied (dienstbreed).
Aansturing en coördinatie van team Staf PDC HRM.
Projectbegeleiding van PDC HRM dienstbrede projecten
Collegiaal aansturen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden binnen het team Staf PDC HRM en bevorderen van samenwerking / teamvorming
Uitwerken van het ontwerp voor de inrichting van de staf (processen en functies) dienst HRM, in samenhang met de ontwikkelingen binnen het PDC
Inhoudelijk en organisatorisch ondersteunen en adviseren van MT PDC HRM op het gebied van besturing zoals portfoliomanagement, business control, beleidsontwikkeling- en implementatie en besluitvorming
Het uitvoeren van portfoliomanagement voor de dienst PDC HRM in nauwe samenwerking met de beleidsdirectie HRM.
Het gezamenlijk met beleidsdirectie HRM en MT PDC HRM inrichten van het proces beleidsontwikkeling en -implementatie en hieraan gezamenlijk invulling geven
Aansturen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden binnen het team Staf PDC HRM en bevorderen van samenwerking en teamvorming.

Vereisten

Afgeronde geaccrediteerde WO opleiding
Opleidingsrichting bedrijfskunde of economie of relevante MBA
Afgeronde opleiding organisatieadviseur van tenminste 1 jaar (SIOO of VU)
Opleiding of training change management
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar in een vergelijkbare rol, met veel verschillende stakeholders en politiek gevoelige situaties.
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een rol als organisatieadviseur in de afgelopen 9 jaar.
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als organisatieadviseur waarbij kennis en ervaring is opgedaan organisatie-inrichting, -ontwikkeling en -sturing in de afgelopen 4 jaar.
In de afgelopen 2 jaar aantoonbaar ervaring met het doorvoeren van blijvende veranderingen in een politiek gevoelige omgeving met minimaal één van de volgende drie thema’s: Reorganisatie, Transitie, Shared Service Center (of vergelijkbaar).
Ervaring met het collegiaal aansturen van meerdere collega's

Competenties

Organisatiesensitiviteit
Visie
Overtuigingskracht
Coachen
Klantgerichtheid
Netwerkvaardigheid
Systeemdenken
Verandergerichtheid

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    13-01-2016 20:35
    Plaats
    doetinchem

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten