Manual Writer (3 months)

Opdrachtgever
Huisman Equipment B.V.
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Schiedam
Reacties
3
Bekeken
506
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor tijdelijke ondersteuning van onze afdeling Technical Documentation afdeling zijn wij op zoek naar een direct beschikbare Manual Writer voor een periode van 3 maanden.. Tijdens jouw opdracht schrijf je gebruikershandleidingen voor een spoedig op te leveren project. Heb jij ervaring met het opstellen van systeem-, bedienings- en onderhoudsbeschrijvingen?

Een Manual Writer bij Huisman schrijft een volledige handleiding voor bediening of onderhoud van krachtige installaties, zoals kranen en pijplegsystemen bestemd voor installatie op schepen en on- en offshore locaties overal ter wereld. Met jouw handleidingen kan onze apparatuur veilig, effectief en duurzaam worden ingesteld, gebruikt en onderhouden. Daarnaast ontwikkel je commissioning en acceptatie test procedures zodat onze mensen in het veld de installaties op een juiste manier in bedrijf kunnen stellen en het conform de klanteisen kunnen opleveren.

Als Manual Writer werk je nauw samen met toegewijde en enthousiaste collega’s uit verschillende disciplines. Ze helpen je de benodigde informatie te verzamelen en ze leggen je uit wat er van de documentatie verwacht wordt. Er zijn bestaande standaarden en systemen beschikbaar om jouw werk gemakkelijker te maken en je collega’s binnen de afdeling Technical Documentation zijn maar al te graag bereid je te helpen je weg te vinden. Samen met je collega’s maak en beheer je een uitgebreid assortiment aan documentatie die de kwaliteit en volledigheid van het product verzekert van fabriek tot installatie en afname. Onze klanten zijn daarnaast verzekerd van goede ondersteuning bij het gebruik en onderhoud van de apparatuur.

Jouw kenmerken
- Afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of Maritieme Techniek;
- Brede technische achtergrond en affiniteit met bovengenoemde disciplines;
- Goede mondelinge en uitstekende schriftelijke communicatie in het Engels;
- Ervaring met het produceren van technische documentatie;

De sluitingsdatum voor deze vacature is 25 januari 2016. Uiterlijke startdatum is 5 februari 2016.

Deze positie wordt bij voorkeur vervuld door een ZZP’er voor een maximaal tarief van 65,- euro per uur. Bemiddelingspartijen voor ZZP’ers zijn toegestaan mits akkoord met een maximale fee van 4,- per uur. Detacheerders zijn toegestaan mits geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid.

Afdeling
De afdeling Technical Documentation heeft een belangrijke rol. De afdeling zorgt ervoor dat elk product dat door Huisman wordt geleverd, de veiligheid, functionaliteit, prestatie en kwaliteit heeft die de klant verwacht en tevens voldoet aan de internationaal erkende veiligheidsnormen voor on- en offshore machines. Doel is om de informatiestroom te faciliteren en te ondersteunen van de sales fase tot het eind van de product life-cycle.

Het team is multidisciplinair en multicultureel van samenstelling. Twee coördinatoren sturen op projectniveau aan. De totale afdeling staat onder leiding van een Department Head.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  15-01-2016 17:17
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 00:44
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 22:19
  Plaats
  Woldendorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten